Η πιο «γλυκιά» γιορτή έρχεται για 2η συνεχόμενη φορά στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Από τις 2 έως και τις 6 Νοεμβρίου δίνουν ραντεβού 50 μελισσοκόμοι και 20 παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων απ’ όλη την Ελλάδα, στον πιο όμορφο και κεντρικό κήπο της Αθήνας, παρουσιάζοντάς μας σπάνιες ποικιλίες  μελιού και ιδιαίτερες γεύσεις.

Πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση του κλάδου που έχει γίνει θεσμός και αποτελεί τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους  τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό.

Στόχος 6ης διοργάνωσης είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, των προϊόντων κυψέλης  και των παραδοσιακών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και στους επαγγελματίες της εστίασης. Επιπλέον, ο προαύλιος χώρος του Ζαππείου αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος και τόπο συνάντησης Ελλήνων και ξένων καταναλωτών δίνοντας έμμεσα την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό.

Η 6η Γιορτή Μελιού έρχεται ανανεωμένη με καινοτόμα προϊόντα, παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, που θα έχουν στο επίκεντρό τους το ελληνικό μέλι καθόλη την διάρκεια του πενθήμερου και φυσικά με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Πηγή: pierianews.gr