Η Επανεμφάνιση του Ισμαήλ Καανί και οι Φήμες που τον Περιέβαλαν

Η Επανεμφάνιση του Ισμαήλ Καανί και οι Φήμες που τον Περιέβαλαν

Μετά από παρατεταμένο χρονικό διάστημα απουσίας του, ο Ισμαήλ Καανί, διοικητής της ειδικής μονάδας Quds των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, εμφανίστηκε ξανά δημόσια. Οι πρόσφατες φήμες σχετικά με την τύχη του, οι οποίες κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες, περιλάμβαναν πληροφορίες για πιθανό θάνατο, σύλληψη ή καρδιακή προσβολή.

Σήμερα, Τρίτη, η κρατική τηλεόραση του Ιράν μετέδωσε πλάνα του Καανί στην κηδεία του Αμπάς Νιλοφοροσάν, που είχε σκοτωθεί σε ισραηλινή επιδρομή στον Λίβανο. Ορισμένοι αναφέρουν ότι ο Καανί ήταν παρών στην κηδεία αναμένοντας ως επίτευγμα την αναγνώριση του από τον κόσμο, ενώ άλλες αναφορές τονίζουν ότι βρίσκονται υπό παρακολούθηση και απομόνωση λόγω των δολοφονιών Ιρανών ηγετών από το Ισραήλ.

Οι φήμες για τον Καανί είχαν πολλαπλασιαστεί καθώς δεν είχε εμφανιστεί δημόσια, με αρκετούς αναλυτές να αναφέρουν πως οι ισραηλινές επιθέσεις επικεντρώθηκαν σε σημαντικά πρόσωπα της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου αξιωματούχου της Χεζμπολάχ Χασέμ Σαφιεντίν στο Λίβανο.

Πηγή: documentonews.gr