Ο Λίαμ Πέιν πρώην μέλος των One Direction σκοτώθηκε σε τραγικό ατύχημα στο Μπουένος Άιρες

Ο Λίαμ Πέιν πρώην μέλος των One Direction σκοτώθηκε σε τραγικό ατύχημα στο Μπουένος Άιρες

Στους θαυμαστές του συγκροτήματος One Direction προκάλεσε σοκ η είδηση του θανάτου του Λίαμ Πέιν, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες. Η τραγική περιστροφή των γεγονότων συνέβη στο «Hotel Casa Sur» στην οδό Κόστα Ρίκα. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Nación, πριν από το συμβάν, το προσωπικό του ξενοδοχείου είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία για έναν «επιθετικό άνδρα που μπορεί να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, πρώην μέλος του συγκροτήματος, έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του. Το περιστατικό καταγράφηκε στις 17:04 τοπική ώρα. Παρά την άμεση άφιξη ασθενοφόρου, οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο Αλμπέρτο Κρεσέντι, επικεφαλής του κρατικού ιατρικού συστήματος, ανέφερε ότι ο Πέιν είχε σοβαρούς τραυματισμούς που δεν ήταν συμβατοί με τη ζωή.

Οι συνθήκες του θανάτου του ερευνώνται και αναμένεται να γίνει νεκροψία. Ο Πέιν βρισκόταν στην Αργεντινή με τον Νάιαλ Χόραν, επίσης πρώην μέλος των One Direction, ο οποίος είχε εμφανιστεί στο Movistar Arena της πόλης.

Προτού ανακοινωθεί η είδηση, εκατοντάδες θαυμαστές συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, κατακλυσμένοι από θλίψη και με δάκρυα στα μάτια. Πολλοί από αυτούς αντάλλασσαν λόγια παρηγοριάς, ενώ οι κουρτίνες του ξενοδοχείου ήταν κλειστές. Μία 26χρονη θαυμάστρια, η Martina Belaustgui, μοιράστηκε την εμπειρία της λέγοντας ότι τα τραγούδια του Πέιν την είχαν στηρίξει στην παιδική της ηλικία, όταν υπήρξε στόχος εκφοβισμού.

Μια άλλη θαυμάστρια, η 25χρονη Mariana Pinto, θυμήθηκε τη στιγμή που συνάντησε τον Πέιν και εξέφρασε τη λύπη της για το ότι δεν κατάφερε να του μιλήσει. «Προσπάθησε να μου μιλήσει αλλά δεν μπορούσα να πω τίποτα. Το μετανιώνω», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: documentonews.gr