Μέχρι και σήμερα θεωρούσαμε καλό το να φωνάζουν οι γυναίκες στο κρεβάτι. Αν μη τι άλλο σου έδινε και μiα αυτοπεποίθηση, ρε αδερφέ, ότι αυτό που κάνεις δεν το κάνεις μόνο καλά, αλλά και σωστά.

Και εκείνη ανταποκρίνεται ανταποκρίνεται με φωνες που ξεσηκώνουν την πολυκατοικία, οι γείτονες έχουν βγει στον άκάλυπτο και χαμογελάνε με νόημα και, εντελώς μεταξύ μας, περνάει από μυαλό σου η σκέψη ότι αύριο θα βρεις κολλημένη στο ασανσέρ ανακοίνωση από τον διαχειριστή ο οποίος θα ζητά «σεβασμό στις ώρες κοινής ησυχίας» (κανονικά, εκεί πας με bic και γράφεις «Εσύ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ», βγάζεις φωτό, ποστάρεις στο facebook, εσύ και οι επιδόσεις σου γίνονται viral, δεν έχεις πια ανάγκη το tinder). Εκεί, λοιπόν, που όλα κυλούσαν αρμονικά και όμορφα, ήρθε η παρακάτω έρευνα για να τα καταστρέψει.

Τσάμπα η χαρά μας…

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα δύο σεξολόγων (σ.σ.: με συνεργασία από τα Πανεπιστήμια του Leeds και του Central Lancashire), φαίνεται πως οι τσιρίδες που πατάνε τα κορίτσια στο σεξ δεν είναι επειδή περνάνε καλά (1-0). Μάλλον είναι επειδή θέλουν να τελειώνει η όλη φάση πιο γρήγορα (2-0).

Τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησαν οι δύο σεξολόγοι σε 71 γυναίκες, ηλικίας από 18 μέχρι 48 ετών, έδειξε πως οι γυναίκες πράγματι φωνάζουν όταν έρχονται σε οργασμό, αλλά το ποσοστό αυτό είναι ιδιαίτερα μικρό. Το 66% ανέφερε πως φωνάζει για να φτάσει ο σύντροφος τους πιο γρήγορα σε οργασμό, ενώ το 87% για να…τονώσει το ηθικό μας (και όχι μόνο το ηθικό μας).

Αποτελέσματα ξεφτίλα δηλαδή, γιατί αν το δεις από μία άλλη οπτική, στην ουσία μας κάνουν ηθική υποστήριξη. Μάλιστα η έρευνα αναφέρει πως το ποσοστό που φωνάζει λόγω οργασμού, το κάνει κυρίως για τα προκαταρκτικά και όχι τόσο για το σεξ (εκτός από τις γυναίκες που τελειώνουν με κολπικό οργασμό). Οπότε, κλάφτα Χαράλαμπε. Τέτοια ντροπή ούτε με την Εθνική στο Μουντιάλ της Αμερικής.

Παρ’ όλα αυτά, τι ξελαρυγγιάζεσαι γαμώτο;

Με βάση τα παραπάνω προκύπτει ένα υπέροχο ερώτημα: γιατί υπάρχουν τότε γυναίκες που φωνάζουν μέχρι να σπάσουν τα τζάμια; Ποτέ δεν το πήραμε με καλό μάτι και, για να είμαστε ειλικρινείς, μας φαινόταν και λίγο ψέμα. Δεν μιλάμε για βογγητό που είναι το φυσιολογικό και που, όσο να ‘ναι, βάζει και αλατοπίπερο στο κρεβάτι. Λέμε για την φάση που σείεται το διαμέρισμα, που τρομάζουν τα κατοικίδια στο σπίτι και που οι ένοικοι από τον πάνω όροφο σου χτυπάνε την οροφή με σκουπόξυλο.

Και να έλεγε κανείς ότι είμαστε τίποτα προικισμένοι πορνοστάρς με προσόντα που ξεκινούν από Αθήνα και φτάνουν μέχρι Λάρισα, να πεις πάει στο διάολο. Ο μέσος Έλληνας κυμαίνεται στα φυσιολογικά μεγέθη. Και μετά τις αποκαλύψεις της παραπάνω έρευνας, φαίνεται πως εκείνη γίνεται σοπράνο για να σε στηρίξει. Σαν να σου λέει «έλα πάμε, μπορείς!». Ή ακόμα χειρότερα: «Άντε τελείωνε, αγόρι μου, να δούμε και καμιά σειρά ή να πάμε για ύπνο».

Αλλά, κορίτσια, δεν βοηθάνε οι τσιρίδες. Κάνουν την αυτοσυγκέντρωση δυσκολότερη και φτάνεις σε ένα σημείο που σκέφτεσαι «σκάσε πια που να πάρει, θα πάθω ωτίτιδα».

Και τώρα τι;

Τώρα μάλλον πρέπει να παραμείνουμε στα βασικά. Πράγματι, οι γυναίκες έχουν τους καλύτερους οργασμούς στα προκαταρκτικά. Που σημαίνει πως όταν μπαίνει στο παιχνίδι η γλώσσα σου και τα δάχτυλα σου, ο οργασμός είναι πέρα για πέρα αληθινός και τα βογγητά περιγράφουν πράγματι το πώς αισθάνεται εκείνη την στιγμή.

Έλεος όμως κάπου. Γιατί δεν απέχουμε πολύ από τη στιγμή που μαζί με προφυλακτικά θα κουβαλάμε και ανιχνευτές ψεύδους.

Πηγή: pierianews.gr