Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, στις 22:00 στον ΑΝΤ1 και όσα πρόκειται να δούμε στη νέα χρονιά, δεν τα φανταζόμαστε! Δύο πρόσωπα που φέρουν τα πάνω κάτω στην πλοκή και θα ανατρέψουν πολλές σχέσεις, είναι η Δρόσω με τον Κωνσταντή.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες, ο Αλέξης Μίχας, η Δρόσω θα ανταποκριθεί στον έρωτα του Κωνσταντή, θα του εξομολογηθεί ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Θα γίνουν ζευγάρι, θα ζήσουν μια νύχτα έντονου πάθους, θα κρατήσουν τον δεσμό και τη σχέση τους μακριά από όλους και από όλα, παράνομο ζευγάρι…

Ο Τάκης, όμως, φτάνει στο Διαφάνι και θα εκβιάσει την Δρόσω και με το παιδί αλλά και με την ιστορία της Τρούμπας. Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής θα πέσει επίσης θύμα εκβιασμού στις Άγριες Μέλισσες, από την Δόμνα, καθώς εκείνη θα του αποκαλύψει πως γνωρίζει τα πάντα για τη φυτεία και ότι αν δεν μείνουν μαζί θα τον καταδώσει στην αστυνομία.

Έρχεται μια μεγάλη σύγκρουση στις Άγριες Μέλισσες μεταξύ του Κωνσταντή και της Δρόσως και το ζευγάρι, πριν καλά καλά τα φτιάξει θα χωρίσει άδοξα.

Όπως όλα δείχνουν, αυτά που πρόκειται να συμβούν στη δημοφιλή δραματική σειρά εποχής με τη νέα χρόνια, δεν μπορούμε καν να τα φανταστούμε…

Πηγή

Πηγή: pierianews.gr