Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Ξάνθης το έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στον οικισμό των Κιμμερίων, όπου ένας 42χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε έναν 46χρονο συγχωριανό του.

Το άγριο έγκλημα έλαβε χώρα αργά χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Κιμμερίων, όταν μετά από έντονο διαπληκτισμό των δύο ανδρών και αλληλοτραυματισμούς, ο 42χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στον θώρακα του 46χρονου θύματος.

Ο δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέλεπης υποστήριξε για τον δράστη πως «πρόκειται για έναν δύσκολο άνθρωπο και χαρακτήρα, μία ιδιόμορφη προσωπικότητα που είναι απορίας άξιο το πως κυκλοφορούσε έξω, καθώς και στο παρελθόν σημειώθηκαν διάφορα περιστατικά, είτε με το ίδιο το θύμα είτε και με άλλα άτομα του οικισμού».

«Μπορεί βέβαια να δημιουργούσε πολλά προβλήματα ωστόσο κανείς δεν περίμενε να φτάσει σε αυτό το σημείο, αυτή η δολοφονία ξεπερνάει κάθε όριο», τόνισε ο δήμαρχος Ξάνθης.

Μετά την ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ακολούθησε συνελήφθη ο 42χρονος δράστης, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με μήκος λάμας 17,5 και 16 εκατοστά αντίστοιχα.

Τέλος, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Πηγή: pierianews.gr