Η Αλέκα Κανελλίδου παραχώρησε συνέντευξη, σχετικά με τον μιούζικαλ στο οποίο συμμετέχει και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, μία άγνωστη ιστορία γύρω από την ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες».

Η ερμηνεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου δήλωσε πως εκείνη ήταν η φωνή πίσω από το «Crazy Girl» που τραγουδούσε η Ζωή Λάσκαρη, στην ταινία.

«Στο Crazy Girl είμαι εγώ πρώτη φωνή και η κόρη της Δανάης, της γνωστής, δεύτερη φωνή. Η εποχή εκείνη του ’66-67, παιδιά εμείς, η Λάσκαρη θεά. Υπήρχε ένα παραμύθι γύρω από αυτή την ιστορία. Να πουν ότι δεν τραγουδάει η Λάσκαρη; Ποτέ. Γι’ αυτό στους τίτλους της ταινίας δεν υπήρχε ποτέ το όνομά μου» δήλωσε η Αλέκα Κανελλίδου.

«Κανείς δεν ήξερε για πολλά χρόνια ότι εγώ είχα τραγουδήσει το Crazy Girl. Όπως και το κομμάτι της Έλενας Ναθαναήλ στο «Επιχείρηση Απόλλων», δεν ξέρω αν υπήρχε το όνομά μου στους τίτλους. Ήταν συνήθεια της εποχής. Αυτοί οι σκηνοθέτες τότε έφτιαχναν ένα παραμύθι, ότι τραγουδάει πολύ ωραία η Έλενα, τραγουδάει πολύ ωραία η Ζωίτσα. Καλή τους ώρα και στις δύο» συμπλήρωσε.

«Εγώ το μόνο πράγμα που ξέρω να κάνω είναι να τραγουδάω. Τα περισσότερα νέα τραγούδια δεν έχουν αντοχή» επισήμανε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Αλέκα Κανελλίδου.

Πηγή: pierianews.gr