«Ο πρόεδρος Ζελένσκι μας προσκάλεσε να παίξουμε στο Κίεβο, ως ένδειξη αλληλεγγύης με τον ουκρανικό λαό», έγραψε ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Twitter

Συναυλία – έκπληξη σε καταφύγιο στο Κίεβο της Ουκρανίας έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Μπόνο.

Ο ίδιος και ο κιθαρίστας των U2, Εντζ επισκέφτηκαν την χώρα που δέχεται επίθεση από τη Ρωσία και κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολόντιμιρ Ζελένσκι,  παραχώρησαν συναυλία σε έναν σταθμό μετρό, που έχει μετατραπεί πλέον, σε καταφύγιο.

Ο κόσμος έχει μεταφερθεί εκεί, προκειμένου να μπορεί να προστατευτεί σε περίπτωση βομβαρδισμών από ρωσικές δυνάμεις.

Ο Μπόνο έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ανέφερε πως αυτό το… ιδιαίτερο live ήταν πρωτοβουλία του προέδρου της Ουκρανίας.

«Ο πρόεδρος Ζελένσκι μας προσκάλεσε να παίξουμε στο Κίεβο, ως ένδειξη αλληλεγγύης με τον ουκρανικό λαό και ακριβώς αυτό ήρθαμε να κάνουμε», έγραψε.

Εκείνος και ο Εντζ έπαιξαν για τον κόσμο μερικές από τις μεγάλες τους επιτυχίες, όπως τα «With or Without You», τα «Desire», «Sunday Bloody Sunday» και φυσικά, το «Stand By Me» σε μία δική του ακουστική εκδοχή.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους, ο Μπόνο προσκάλεσε στην αυτοσχέδια «σκηνή» και τον Ουκρανό τραγουδιστή Taras Topolya, αλλά και το συγκρότημα Antytila, οι οποίοι και έχουν επιστρατευτεί, λόγω της ρωσικής εισβολής.

Όλοι μαζί ερμήνευσαν το «Stand by Me», αλλάζοντας τον στίχο του ρεφρέν σε «Stand with Ukraine»

&nbsp

Πηγή: pierianews.gr