Ένας άνδρας 51 ετών, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μαχαίρωσε την 40χρονη σύζυγό του, η οποία και εξέπνευσε στο νοσοκομείο του νησιού.

Χθες το βράδυ, ο δράστης πήγε και πάλι στο σπίτι της συζύγου του, την ξυλοκόπησε και εκείνη έφυγε τρέχοντας, όπου πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα, για να του υποβάλει μήνυση.

Ήταν, όμως, τόσο βίαιος ο χαρακτήρας του και τόσο εκδικητικός στη συμπεριφορά του, που συνεχώς απειλούσε και χτυπούσε τη σύζυγό του και παρόλα αυτά οι εισαγγελικές αρχές τον άφησαν ελεύθερο, με τη γυναίκα να κάνει ακόμη μία προσπάθεια να διαφυλάξει την ασφάλειά της, ζητώντας εισαγγελική παρέμβαση, ώστε ο σύζυγός της να μην μπορεί να την πλησιάσει.

Γυρίζοντας στο σπίτι, ο δράστης την περίμενε, την ξυλοκόπησε και πάλι κι αμέσως μετά, με ένα μαχαίρι της κουζίνας της κατάφερε απανωτά χτυπήματα μέχρι που την άφησε νεκρή. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Οι Αρχές εξετάζουν και τη μαρτυρία μιας γειτόνισσας, που αναφέρει ότι άκουσε τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και τον σύζυγό της να φωνάζει «Θα σε σκοτώσω».

Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο μπαλκόνι και διαπίστωσαν τη μανία, με την οποία ο σύζυγός της τη μαχαίρωνε όταν δίπλα στο πτώμα βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος με στραβωμένη τη λάμα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Η νέα δολοφονία σημειώνεται μόλις λίγες ώρες μετά τη γυναικοκτονία στην Κρήτη καθώς όπως έγινε γνωστό την Κυριακή το μεσημέρι (31/7) σύζυγος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του.

Ο 51χρονος Αλβανός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συνελήφθη από τις Αρχές λίγο μετά τις 10:00 το πρωί σήμερα Δευτέρα.

Πηγή: pierianews.gr