Η Ρούλα Κορομηλά είναι μία από τις γυναίκες που κατάφεραν να διαπρέψουν τόσο στην επαγγελματική ζωή όσο και στην προσωπική της.

Η Ρούλα Κορομηλά πέρασε τους δικούς της μεγάλους έρωτες, φτάνοντας στα σκαλιά της εκκλησίας δύο φορές, αλλά πολλοί κάνουν λόγο για μια αγάπη, που ήταν πιο μεγάλη από τις υπόλοιπες, χωρίς όμως να οδηγηθεί στο γάμο.

Αναδρομή στο Μπράβο με τη Ρούλα Κορομηλά είχε κάνει στο «Πάμε Δανάη» μέσω της ενότητας Vintage ο Στέφανο Σαρτίνι, ο οποίος αναφέρθηκε και στον έρωτά τους.

«Με τη Ρούλα Κορομηλά όπως ήμασταν τότε, ήμασταν σαν ένα ηφαίστειο», ανέφερε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι είχε δώσει «μάχη» για να είναι η Ρούλα Κορομηλά η παρουσιάστρια του σόου, με την ίδια να παραμένει εντυπωσιακή έως και σήμερα.

Οι δυσκολίες στη σχέση τους και ο χωρισμός

Το 1994-95 η Ρούλα Κορομηλά (που ακόμη η παρουσία της, κόβει εισιτήρια και μάλιστα πολλά) σπάει το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1, για χάρη του Mega…

Μαζί με τον Στέφανο Σαρτίνι μεσουρανούν στην ελληνική TV για τα επόμενα 4 χρόνια. Τραγουδά, χορεύει, στήνει σκετς, αλλάζει διαρκώς τα μαλλιά της και την ονομασία του σόου της. Οι δυο τους μάλιστα εκείνη την εποχή συνδέονται και ερωτικά, ενώ τότε σύμφωνα με αποκαλύψεις του Νίκου Μαστοράκη, η σχέση του Σαρτίνι με την Κορομηλά είχε φέρει και προβλήματα στον ΑΝΤ1. Δεν ήταν όμως τόσο ονειρεμένη η σχέση τους όσο φαινόταν.

Σύμφωνα με τις ιστορίες που κυκλοφορούσαν τότε στους τηλεοπτικούς διαδρόμους(όταν ήταν στο Mega), ο σκηνοθέτης είχε κάνει το βίο αβίωτο στην «εθνική παρουσιάστρια». Μια ιστορία από αυτές αναφέρει πως ο ιταλός σκηνοθέτης είχε φέρει στα σόου του την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία θα έκανε ένα μίνι σκετς γυμνή πίσω από ένα λευκό πανί( ριζόχαρτο), ώστε να φαίνεται μόνο η σκιά της στον τηλεοπτικό φακό. Ο δαιμόνιος σκηνοθέτης όμως, είχε αφήσει κάμερα και πίσω από το λευκό πανί, με αποτέλεσμα να την «παίρνει μάτι» από το κοντρόλ.

Πηγή: pierianews.gr