Τη Γωγώ Τσαμπά τη γνωρίσαμε από την επιτυχία της με τα δημοτικά τραγούδια, τα οποία έκαναν το κοινό να την αγαπήσει.

Η ίδια δεν θέλει να απασχολεί με την ζωή της, ωστόσο σε αρκετές συνεντεύξεις της έχει αποκαλύψει τον τρόπο που κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά και να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της.

Στο παρελθόν η ίδια υπήρξε με περισσότερα κιλά, τα οποία αποφάσισε να χάσει και να ανανεώσει την εικόνα της. Με την απόφαση της να κόψει «μαχαίρι» το αλκοόλ, η τραγουδίστρια κατάφερε να χάσει περίπου 22 κιλά και να εντυπωσιάσει με την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Για την μεγάλη απώλεια βάρους, η Γωγώ Τσαμπά έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Περίσσευαν περίπου 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω. Άρα, τα χάρισα κάπου αλλού. Μέχρι και σήμερα έχω χάσει 22 κιλά. Επειδή έχω βρογχικό άσθμα και ζω με αυτό, σίγουρα τα 22 κιλά που έχασα έφεραν καλυτέρευση στην υγεία μου και με βοήθησαν να βρίσκω ρούχα».

Όσο για την επιλογή της να σταματήσει το αλκοόλ, η ίδια ανέφερε: «Δεν πίσω αλκοόλ. Έχω να πιώ πέντε χρόνια. Έπινα αρκετά. Δεν χρειάστηκα βοήθεια, βρέθηκε ένας άνθρωπος δικός μου που μου το είπε. Μόνο νερό και γάλα το πρωί. Έπινα σε μόνιμη καθημερινή βάση, κάθε βράδυ τόσο στη δουλειά όσο και εκτός δουλειάς. Θεωρώ ότι ήταν εθισμός γιατί το έκανα για αρκετά χρόνια. Είδα όμως ότι δεν μου αρέσει ο εαυτός μου πίνοντας».

Πηγή: pierianews.gr