Ο Djokovic δεν θα έχει πρόβλημα να ταξιδέψει στη Γαλλία τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες όπως όλα δείχνουν, αφού η κυβέρνηση της Γαλλίας ανακοίνωσε πως δεν θα ισχύει πλέον η απαγόρευση εισόδου για τους ταξιδιώτες που δεν έχουν εμβολιαστεί για την Covid-19.

Η απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα και θα ισχύσει από τις 14 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων θα είναι -αν δεν αλλάξει κάτι- σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Roland Garros (22 Μαΐου – 5 Ιουνίου), αλλά και να παίξει στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της χωμάτινης σεζόν, το Monte-Carlo Masters (9-17 Απριλίου).

Η ίδια χαλάρωση μέτρων ισχύει και για το Ηνωμένο Βασίλειο, ως εκ τούτου ο Djokovic θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στα δυο επόμενα Grand Slams, σε Roland Garros και Wimbledon, μπαίνοντας ξανά στη μεγάλη μάχη για τα περισσότερα majors στην ιστορία.

Θυμίζουμε πως δεν έχει τη δυνατότητα προς το παρόν ο Σέρβος τενίστας να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, κινδυνεύει συνεπώς να χάσει τα δυο πρώτα Masters της σεζόν, στο Indian Wells (10-20 Μαρτίου) και στο Μαϊάμι (21 Mαρτίου – 3 Απριλίου).

Πηγή: pierianews.gr