Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Πες τη Λέξη» στην ΕΡΤ, τις συνεργασίες που τον έχουν δυσκολέψει αλλά και το πρόβλημα υγείας που τον ταρακούνησε πριν λίγα χρόνια.

«Το διασκεδάζω, για αυτό είπα και ναι στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο, αν θα παρουσίαζα ζωντανή εκπομπή. Μου έχουν γίνει προτάσεις να παρουσιάσω και εκπομπές και τηλεπαιχνίδια και να είμαι σε επιτροπές»

Στη συνέχεια, μίλησε για την υποκριτική αλλά και για τις συνεργασίες που έχει μετανιώσει.

«Καταλαβαίνουμε από τον δρόμο αν πηγαίνει καλά κάτι που κάνουμε, από τον φούρνο, από την λαϊκή αγορά. Κάποιες επιλογές και συνεργασίες με έχουν πονέσει και έχω μετανιώσει, έχω περάσει δύσκολα».

Ο Γιώργος Καραμίχος έπλεξε το εγκώμιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της νέας καθηλωτικής σειράς που προβάλλεται στο MEGA, το «Maestro», σχολιάζοντας πως, «στην Αμερική κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είδα το «Maestro» και είναι μαγική η εικόνα και οι ερμηνείες».

Τέλος, για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και για τις λέξεις που δεν χρησιμοποιεί ποτέ, είπε πως, «η χρονιά μού επεφύλασσε πολλές ανατροπές και «απώλειες», προσωπικές συγκρούσεις». «Το τελευταίο κομβικό σημείο ήταν πριν από 4 χρόνια που έπαθα συγκοπή. Ήμουν στα γυρίσματα στη Μάλτα, πολλή πίεση από παντού, και έπαθα μία τροφική δηλητηρίαση. Ντράπηκα να πω ότι ζαλίζομαι και λιποθυμάω, οπότε λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα. Ήταν εξαιρετικό μάθημα και αλλαγή στροφής. Είναι πολύ εύκολο αν δεν έχεις τον νου σου και έχεις πολλά συναισθήματα αδιαχείριστα, κάτι να σου συμβεί».

«Η λέξη που με χαρακτηρίζει είναι «ανήσυχος» και η λέξεις που δεν θέλω να λέω είναι το “μην” και το “δεν”», κατέληξε ο ηθοποιός.

Πηγή: pierianews.gr