Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Βάνα Μπάρμπα έπειτα από ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο, όπου παρακολούθησε την Κυριακή την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης».

Το γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook. Αιτία ένα γλίστρημα και το άσχημο πέσιμο της προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα και θα πρέπει να χειρουργηθεί.

Διαβάστε την ανάρτηση της άτυχης ηθοποιού:

«Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή..δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος..Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση.. Προμηθέας δεσμωτης. ..με ενθουσιασμό το χειροκρότημα.. και μετά ένα αστείο γλίστρημα και…να το.το κακό.. πολλαπλ α. Κατάγματα.. και τώρα εγχείρηση.. θα ήθελα να….

ευχαριστήσω το νοσοκομείο αργούς και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη..και τους θεραποντες γιατρούς στη Βούλα….κακό καλοκαίρι δύσκολο….πάμε παρακάτω.. έχει ο θεός…να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταση καν οι κουμπάροι μου στρατός σοφια ..και ο φίλος μου παρις αμοργιανος….τους ταλαιπώρησε τόσο…αλλά… ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Χρήστο που πήγε και μας έφερε.. ο Έλληνας έχει φιλότιμο.. μέσα του. αυτο είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν…».

Πηγή: pierianews.gr