Εξαφανισμένος είναι εδώ και 13 ημέρες παραμένει ο 40χρονος Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο Ηλείας, ο οποίος δεχόταν bullying από συγχωριανούς τους -κυρίως νεαρής ηλικίας- επειδή έχει παραμορφωμένο πρόσωπο από σοβαρό τροχαίο ατύχημα το 2008. Αυτό ήταν και η αιτία που έπεσε θύμα εκφοβισμού και bullying.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι πιθανότατα να έχει κλειστεί στον εαυτό του και να κρύβεται, ωστόσο η αγωνία είναι μεγάλη, με τις αρχές να εξακολουθούν να αναζητούν τον 40χρονο.

Την ίδια ώρα, ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα, ηλικίας από 17 έως 21 ετών, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων στο σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι νεαροί χρησιμοποίησαν δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανάκια για την επίθεση.

Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν το υλικό και στη συνέχεια το διαβίβασαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για τη συνέχιση της έρευνας (το πιθανότερο διατάσσοντας προκαταρκτική).

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο στοχευμένες προσαγωγές, από τις οποίες αντλήθηκαν στοιχεία για την ταυτότητα των συμμετεχόντων στην επίθεση.

Τα δύο αυτά άτομα, αφού κατέθεσαν, αφέθηκαν ελεύθερα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media φαίνεται ο ίδιος ο Θύμιος Μπουγάς να βγαίνει από το σπίτι του με μία μαγκούρα στο χέρι και να κυνηγάει τους νεαρούς.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, αλλά δεν φαίνεται στο βίντεο, είχε γίνει και άλλη μία επίθεση στο σπίτι του με αποτέλεσμα εκείνος να βγει έξω και να κυνηγάει τους δράστες.

Πηγή: pierianews.gr