Η Νατάσα Παζαΐτη πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Η θεία από το Σικάγο”, όπου και βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής.

Από τις 11 μέχρι και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η Νατάσα Παζαΐτη ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι του αμφιθεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών για καλό σκοπό, στη θεατρική παράσταση “Η θεία από το Σικάγο”.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή υποδύθηκε την Ελένη, την πρώτη από τις τέσσερις κόρες του αυστηρού στρατηγού που η θεία από το Σικάγο ήρθε να παντρέψει, χρησιμοποιώντας τα περίφημα κανάτια που έριχνε από το μπαλκόνι στους υποψήφιους γαμπρούς.

Η Νατάσα Παζαΐτη βοήθησε με τον δικό της τρόπο στη θεατρική παράσταση που οργάνωσε η μη κερδοσκοπική εταιρεία ARTE, καθώς τα έσοδα θα δοθούν για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού και για τη χρηματοδότηση διαγνωστικών ελέγχων γονιδιακών μεταλλάξεων.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Δήμητρα Δερμιτζάκη και τη διασκευή του σεναρίου η Αθηνά Κασκαρέλη. Στην πρεμιέρα την Παρασκευή το βράδυ, το “παρών” έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος καθόταν στην πρώτη θέση και τη χειροκρότησε θερμά. Δίπλα του ήταν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ λίγες θέσεις πιο πέρα τη μητέρα του χειροκροτούσε ο γιος της, Αλέξανδρος Καραμανλής.

Το αμφιθέατρο του κολλεγίου ήταν ασφυκτικά γεμάτο και όλοι χειροκρότησαν κατά τη διάρκεια της παράστασης πολλές φορές τη Νατάσα Παζαΐτη, ιδίως όταν χόρεψε rock ‘n’ roll.

Πηγή: pierianews.gr