Μάλλον ήρθε η στιγμή να λάμψει ο κατάσκοπος που κρύβεις μέσα σου! Αυτός που έχει προπονηθεί χρόνια τώρα μέσω stalking στα social media και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από επαγγελματίες στο χώρο.

Όπως κάθε χρόνο, η Europol με έδρα τη Χάγη των Κάτω Χωρών, προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης σε πτυχιούχους και επαγγελματίες, προκειμένου να μάθουν από κοντά το έργο της και να εργαστούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Η Europol στηρίζει συγκεκριμένα τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ στην καταπολέμηση της σοβαρής διεθνούς εγκληματικότητας και τρομοκρατίας και συνεργάζεται με πολλά κράτη εταίρους εκτός ΕΕ και διεθνείς οργανισμούς. Η πρακτική σε αυτή λοιπόν, υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία που θα κάνει τα μαγικά της και στην εικόνα του βιογραφικού σου!

Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Δυστυχώς, όσες δεξιότητες κι αν σου έχει χαρίσει η εξάσκηση μέσω του stalking, πρέπει να είσαι πιο qualified για να κάνεις τη θέση δική σου. Ειδικότερα, πρέπει να πραγματοποιείς ή να διαθέτεις πανεπιστημιακές σπουδές ή επαγγελματική κατάρτιση σχετική με το πεδίο καθηκόντων του οργανισμού, καθώς επίσης να έχεις άριστη γνώση τουλάχιστον δύο γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μία εκ των οποίων τα αγγλικά).

Η πρακτική αφορά τρία πεδία και όπως αναφέρει η αγγελία, μπορείς να κάνεις ξεχωριστή αίτηση και για τα τρία, μέχρι τις 27 και 28 Απριλίου. Η συνέντευξη στη συνέχεια πραγματοποιείται μέσω Skype. 

(Κάνε κλικ πάνω για περισσότερες πληροφορίες)

(Κάνε κλικ πάνω για περισσότερες πληροφορίες)

(Κάνε κλικ πάνω για περισσότερες πληροφορίες)

Η άσκηση διαρκεί από 3 έως 6 μήνες (40 ώρες την εβδομάδα), ανάλογα με τις ανάγκες κάθε έργου πρακτικής. Το μηνιαίο επίδομα φτάνει τα 864€ (+έξοδα ταξιδιού από και προς τη Χάγη στην αρχή και στο τέλος της πρακτικής άσκησης).

Εάν ενδιαφέρεσαι λοιπόν, μπες ΕΔΩ και στείλε την/τις αίτησή/αιτήσεις σου.

Πηγή: pierianews.gr