Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας 59χρονος ξυλοκόπησε την 43χρονη σύντροφό του μπροστά στα παιδιά τους, επειδή… είχε μαγειρέψει ψαρόσουπα ενώ εκείνος ήθελε να φάει τηγανητές πατάτες.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το Cretalive, το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο Ηράκλειο, και η υπόθεση έφτασε στις Αρχές μετά την καταγγελία της γυναίκας, με την οποία ο 59χρονος έχει αποκτήσει τρεις κόρες, ηλικίας εννέα, πέντε και δύο ετών.

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, ο 59χρονος μπήκε στο σπίτι ενώ εκείνη μαγείρευε ψαρόσουπα για τα παιδιά, κρατώντας μάλιστα το μικρότερο στην αγκαλιά της. Μόλις αντιλήφθηκε την ψαρόσουπα την επέπληξε σε έντονο τόνο, λέγοντας ότι “αυτό δεν είναι φαγητό για παιδιά” και απαίτησε να τηγανίσει πατάτες. Μάλιστα φέρεται να κατευθύνθηκε ο ίδιος εκνευρισμένος στην κουζίνα για να τις μαγειρέψει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν η 43χρονη προσπάθησε να του πει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και ότι βρίσκονταν μπροστά τα παιδιά τους, εκείνος εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο και δεν δίστασε να την χτυπήσει, παρά το γεγονός ότι κρατούσε το μικρό κοριτσάκι στην αγκαλιά της. Τα άλλα δύο παιδιά τρόμαξαν και έτρεξαν φοβισμένα στο δωμάτιό τους, ενώ όταν εκείνη πήγε να αφήσει και το 2χρονο κορίτσι στο δωμάτιο, ο 59χρονος την χτύπησε ακόμα περισσότερο.

Προανακριτικά ο 59χρονος φέρεται να παραδέχτηκε ότι όντως έκανε παρατήρηση στην 43χρονη για το φαγητό και είπε για τις πατάτες, ωστόσο, ανέφερε πως το περιστατικό δεν συνέβη, όπως το περιγράφει η 43χρονη. Υποστήριξε, δε, ότι η γυναίκα είναι η εριστική και τον βρίζει.

Η υπόθεση εκδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, που καταδίκασε ερήμην τον 59χρονο σε ποινή 18 μηνών φυλάκισης με αναστολή, υπό τον όρο να μην πλησιάζει στα 100 μέτρα την 43χρονη σύντροφό του.

Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Εκεί, όμως ήταν η 43χρονη, η οποία και κατέθεσε πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που την χτυπούσε στα 10 χρόνια που έχουν σχέση. Ωστόσο, όπως είπε, η συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα είναι άσχημη και η ίδια δεν αντέχει να ζει με αυτόν τον άνθρωπο.

Πηγή: pierianews.gr