Αγωνία για τον 6χρονο Ράινερ Τζέισον που τον άρπαξαν από το σπίτι του στην Κηφισιά. 

Σύμφωνα με την περιγραφή της προγιαγιάς του παιδιού, μπήκε μέσα στο σπίτι ένας κουκουλοφόρος και άρπαξε τον Ράινερ, ενώ στη συνέχεια τον έβαλε μέσα σε ένα άσπρο βαν, από το οποίο πρόλαβε μόνο να δει τον πρώτο γράμμα της πινακίδας του.

Στη συνέχεια η γυναίκα ενημέρωσε την μητέρα του παιδιού, η οποία στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Η μητέρα του παιδιού ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι πίσω από την αρπαγή του γιου της βρίσκεται ο πατέρας του παιδιού, Ρούκι Πέτερσον.

Οι Αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών μόλις ενημερώθηκαν για την αρπαγή του 6χρονου από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Η μητέρα του παιδιού ζούσε για πολλά χρόνια στη Νορβηγία με τον πατέρα του μικρού Ράινερ. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr τα δικαστήρια της Νορβηγίας έδωσαν την επιμέλεια του παιδιού στον πατέρα, ο οποίος είναι Νορβηγός. Η μητέρα όμως έφυγε από την χώρα και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του αγοριού προχώρησε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, ώστε να επιστρέψει το παιδί. Η μητέρα κάποια στιγμή συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές για την υπόθεση, αλλά με απόφαση της εισαγγελίας αφέθηκε ελεύθερη με την προϋπόθεση όταν ζητήσει ο πατέρας το παιδί, να το στείλει.

Το πρώην ζευγάρι τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, αλληλοϋποβάλλοντας μηνύσεις.

Όπως φαίνεται, αν και ο πατέρας έκανε πολλά αιτήματα να επιστρέψει ο γιος του στη Νορβηγία, η μητέρα δεν ανταποκρίθηκε.

Εκδόθηκε άμεσα το Amber Alert.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 24 Μαΐου του 2022, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά, ο Πέντερσεν Ράινερ Τζέισον ηλικίας 6 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert. Το παιδάκι έχει κόκκινα μαλλιά, φακίδες στο πρόσωπο, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: pierianews.gr