Απαράδεκτο περιστατικό σε πτήση της Qantas με ταινία ερωτικού περιεχομένου στις οθόνες του αεροπλάνου

Απαράδεκτο περιστατικό σε πτήση της Qantas με ταινία ερωτικού περιεχομένου στις οθόνες του αεροπλάνου

Επιβάτες μιας πτήσης της Qantas Airways υποχρεώθηκαν να παρακολουθήσουν μια ακατάλληλη ταινία, καθώς εμφανίστηκε σε όλες τις οθόνες του αεροπλάνου λόγω τεχνικού προβλήματος. Πρόκειται για το περιστατικό στην πτήση QF59, που γινόταν από το Σίδνεϊ προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο στις 5 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των επιβατών, οι ταξιδιώτες δεν είχαν τη δυνατότητα να αλλάξουν την ταινία ή να κλείσουν την οθόνη. Ένας επιβάτης, μοιράζοντας την εμπειρία του στο Reddit, εξήγησε ότι το σύστημα ψυχαγωγίας δεν λειτουργούσε και, ύστερα από καθυστέρηση μιας ώρας, ο πιλότος αποφάσισε να απογειωθεί χωρίς να έχει διευθετηθεί το πρόβλημα.

Μετά την απογείωση, το πλήρωμα ανακοίνωσε ότι η μόνη λύση ήταν να ξεκινήσει η αναπαραγωγή μίας ταινίας σε όλες τις οθόνες. Όπως ανέφερε ο επιβάτης, «η ταινία ήταν αδύνατο να παγώσει ή να απενεργοποιηθεί». Η ταινία περιλάμβανε γραφικό γυμνό και περιεχόμενο που σε πολλές περιπτώσεις θεωρείται ακατάλληλο, προκαλώντας αναστάτωση στους επιβάτες, ιδιαίτερα σε οικογένειες με παιδιά. Όπως ανέφερε, χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να αλλάξει σε μία πιο κατάλληλη ταινία, η οποία ωστόσο είχε δημιουργήσει μια άβολη κατάσταση.

Πηγή: documentonews.gr