Η Γιούλια Ναβάλναγια Προειδοποιεί για την Αντιμετώπιση του Πούτιν

Η Γιούλια Ναβάλναγια Προειδοποιεί για την Αντιμετώπιση του Πούτιν

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει την έντονη κριτική της Μελόνι προς τους δικαστές, με έναν εξ αυτών να δηλώνει ότι «Η Μελόνι είναι χειρότερη από τον Μπερλουσκόνι». Στη Γαλλία, η Le Figaro δημοσιεύει συνέντευξη της Γιούλια Ναβάλναγια, συζύγου του Αλεξέι Ναβάλνι, που πέθανε στη φυλακή. Στην ίδια συνέντευξη, υπογραμμίζει τη σημασία να μην φοβόμαστε τον Πούτιν, καθώς κυκλοφορεί το ημερολόγιο κράτησής του “Patriot”.

Στη Γερμανία, η Die Welt ανακοινώνει ότι δόθηκε στοχευμένη βολή στον ηγέτη της Χαμάς, Σινουάρ, καθώς περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό του αποκαλύπτονται. Η Tagesspiegel αναφέρει μια αποτραπείσα επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία, όπου ο εισβολέας σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει πυροβόλα όπλα. Στην Ισπανία, η El Pais κάνει λόγο για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα, παρά την εξάλειψη του Σινουάρ.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post φαίνεται να αναφέρει την αποδιάρθρωση της ρωσικής αντιπολίτευσης στο εξωτερικό, με πολλούς Ρώσους να αμφιβάλλουν για την ικανότητά της να ηγηθεί της αλλαγής στη χώρα. Στην Wall Street Journal γίνεται λόγος για σφοδρό ανταγωνισμό ανάμεσα στους υποψηφίους Χάρις και Τραμπ, σε μια αναμέτρηση με ελάχιστα περιθώρια για λάθη.

Στη Βρετανία, ο Guardian σχολιάζει ότι οι Εργατικοί επιδιώκουν διαβατήρια NHS για όλους τους ασθενείς, παρά τους φόβους για παραβιάσεις της ιδιωτικότητας, καθώς ο υπουργός Υγείας ξεκινά διαβούλευση για τη μετατροπή του NHS από «αναλογικό σε ψηφιακό».

Στη Liberation διαβάζουμε για τη σημαντική ανισότητα στην ψηφοφορία μεταξύ φύλων στην Αμερική, ιδιαίτερα στις πρόεδρες εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Πηγή: documentonews.gr