Η Μαράια Κάρεϊ υπενθυμίζει ότι οι γιορτές δεν έχουν φτάσει ακόμα

Η Μαράια Κάρεϊ υπενθυμίζει ότι οι γιορτές δεν έχουν φτάσει ακόμα

Με σκοπό να μας υπενθυμίσει ότι η περίοδος των γιορτών δεν έχει «ακόμα» ξεκινήσει, η Μαράια Κάρεϊ μοιράστηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram. Στο κλιπ τη βλέπουμε να βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό τζετ, τυλιγμένη με μια ζεστή κουβέρτα, καθώς ο πιλότος την καλωσορίζει με τη φράση: «Κατευθυνόμαστε προς τον Βόρειο Πόλο», υπό τους ήχους του «All I Want for Christmas Is You». Η τραγουδίστρια διακόπτει το τραγούδι, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Όχι ακόμα!».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από την λεζάντα: «Σε όσους ρωτούν… Όχι ακόμα!!!». Είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο, αμέσως μετά το Halloween, η Κάρεϊ προετοιμάζει τους θαυμαστές της για τις γιορτές με απολαυστικά βίντεο στα social media.

Φέτος, η Μαράια Κάρεϊ ετοιμάζεται για μια χριστουγεννιάτικη περιοδεία με τίτλο «Mariah Carey’s Christmas Time», που θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου από το Χάιλαντ της Καλιφόρνιας και θα ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου στο Barclay’s Arena του Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη. Ανάμεσα στους σταθμούς της περιοδείας περιλαμβάνονται πόλεις όπως το Λος Άντζελες, η Ατλάντα, το Φοίνιξ και το Ντάλας.

Επιπλέον, η τρέχουσα χρονιά σηματοδοτεί την 30ή επέτειο του εμβληματικού άλμπουμ της «Merry Christmas», το οποίο περιέχει το πασίγνωστο «All I Want For Christmas Is You». Το συγκεκριμένο κομμάτι έγραψε σε μόλις 15 λεπτά με τον Γουόλτερ Αφανασίεφ και κατέκτησε τη λίστα του Billboard με τα 100 καλύτερα τραγούδια το 2019, καθιστώντας το το πιο δημοφιλές χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών στο Billboard Holiday 100.

Πηγή: documentonews.gr