Κατηγορίες Βιασμού και Σεξουαλικής Κακοποίησης κατά του Γκαρθ Μπρουκς

Κατηγορίες Βιασμού και Σεξουαλικής Κακοποίησης κατά του Γκαρθ Μπρουκς

Ο Γκαρθ Μπρουκς, γνωστός σούπερ σταρ της κάντρι μουσικής, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες σχετικά με βιασμό, σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση, σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε σε δικαστήριο της Καλιφόρνια. Η ενάγουσα, η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Jane Roe», εργαζόταν ως κομμώτρια και makeup artist για τον τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της περιόδου 2017-2020 και ισχυρίζεται ότι της προέβαλε επανειλημμένα σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Στη μήνυση, η γυναίκα αναφέρει ότι τον Μάιο του 2019, ο τραγουδιστής την προσκάλεσε να ταξιδέψει μαζί του στο Λος Άντζελες με το ιδιωτικό του τζετ για εκδήλωση των Grammys. Μόλις έφτασαν στο ξενοδοχείο, ανακάλυψε ότι ο Μπρουκς είχε κλείσει μια σουίτα με μόνο ένα υπνοδωμάτιο για να μοιραστούν. Στη συνέχεια, όταν μπήκε στη σουίτα, περιγράφει ότι ο τραγουδιστής εμφανίστηκε γυμνός και τη βίασε.

Από την πλευρά του, ο Γκαρθ Μπρουκς χαρακτήρισε τη μήνυση «εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμιση». Έχει καταθέσει αγωγή κατά της ενάγουσας, ισχυριζόμενος ότι προσπαθεί να τον εκβιάσει για χρήματα και να βλάψει τη φήμη του, αφού δεν την προσέλαβε ή δεν της παρείχε ιατρικές παροχές. Αναφέρει ότι η γυναίκα του είχε στείλει επιστολή τον Ιούλιο, ισχυριζόμενη ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης και ότι ο Μπρουκς σχεδίαζε να τη σκοτώσει.

Επιπλέον, ο Μπρουκς δηλώνει ότι έλαβε άλλη μια επιστολή από την ενάγουσα τον επόμενο μήνα, στην οποία ανέφερε ότι δεν θα δημοσιοποιούσε τους ισχυρισμούς της αν της δινόταν χρηματικό ποσό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Ο τραγουδιστής ζητά επίσης χρηματική και ποινική αποζημίωση, κάλυψη της αμοιβής δικηγόρου και δήλωση από το δικαστήριο ότι οι ισχυρισμοί της γυναίκας είναι ψευδείς.

Πηγή: documentonews.gr