Νεκρός ο Λίαμ Πέιν πρώην μέλος των One Direction στο Μπουένος Άιρες

Νεκρός ο Λίαμ Πέιν πρώην μέλος των One Direction στο Μπουένος Άιρες

Βρέθηκε νεκρός ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του συγκροτήματος «One Direction», στο Μπουένος Άιρες. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (17.10.2024 ώρα Ελλάδας) και βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο όπου σημειώθηκε η πτώση. Ο 31χρονος τραγουδιστής έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου στην περιοχή Παλέρμο της πρωτεύουσας της Αργεντινής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις εφημερίδες «La Nacion» και «Clarin», η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο Πέιν “πιθανόν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ” τη στιγμή της πτώσης. Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν τον θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος βρέθηκε στον περίβολο του ξενοδοχείου.

Ο Λίαμ Πέιν έγινε γνωστός ως μέλος του ποπ συγκροτήματος «One Direction», το οποίο κατέκτησε τη μουσική σκηνή μετά την συμμετοχή του στο «X Factor» το 2010, τερματίζοντας τρίτο. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 2016 και τα μέλη του ακολούθησαν solo καριέρες.

Σημειώνεται ότι μόλις στις 2 Οκτωβρίου, ο Πέιν είχε παρακολουθήσει συναυλία του πρώην συναδέλφου του Νάιαλ Χόραν στο Μπουένος Άιρες.

Πηγή: documentonews.gr