Ντόναλντ Τραμπ και η διασκεδαστική του απόπειρα στα McDonald’s ενόψει εκλογών

Ντόναλντ Τραμπ και η διασκεδαστική του απόπειρα στα McDonald’s ενόψει εκλογών

Η προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ προχωράει σε έντονους ρυθμούς εν όψει των αμερικανικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου. Ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών αγωνίζεται να κερδίσει τις ψήφους, επιδίδοντας σε διάφορα επικοινωνιακά σόου. Μια από τις πρόσφατες κινήσεις του ήταν να ντυθεί υπάλληλος στα McDonald’s και να σερβίρει πατάτες και μπέργκερ.

Ο Τραμπ πήρε τη θέση του εργαζομένου σε ένα κατάστημα της αλυσίδας στην Κομητεία Μπακς της Πενσυλβάνια. Μάλιστα, ένας υπάλληλος τον καθοδήγησε για να ρίξει τις πατάτες στο λάδι, να τις αλατίσει και να τις τοποθετήσει στις κατάλληλες συσκευασίες. Όπως σημειώνει το AP, ο Τραμπ, που είναι γνωστός εραστής του fast food και έχει και μία τάση προς την καθαριότητα, εξέφρασε την έκπληξή του που δεν χρειάστηκε να αγγίξει τις πατάτες με τα χέρια του, δηλώνοντας: «Μου αρέσει αυτή η δουλειά».

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, ο Τραμπ δεν παρέλειψε να ρίξει μια μπηχτή στην αντίπαλό του, Κάμαλα Χάρις. Συγκεκριμένα, δήλωσε στον ιδιοκτήτη του McDonald’s ότι «Ψάχνω για δουλειά», προσθέτοντας ότι πάντα ήθελε να εργαστεί στα συγκεκριμένα εστιατόρια, αλλά ποτέ δεν είχε αυτή τη δυνατότητα. Η αναφορά του ήταν μια έμμεση αμφισβήτηση της ιστορίας της Χάρις σχετικά με το ότι είχε εργαστεί στα McDonald’s, ενισχύοντας τις αμφιβολίες για το βιογραφικό της, σύμφωνα με το CNN.

Πηγή: documentonews.gr