Σύγκρουση Ιδεολογιών μέσα στη Νέα Δημοκρατία και η Κριτική στα Ακροδεξιά Κόμματα

Σύγκρουση Ιδεολογιών μέσα στη Νέα Δημοκρατία και η Κριτική στα Ακροδεξιά Κόμματα

Καθώς οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις στη Νέα Δημοκρατία εντείνονται, κυρίως από τη σαμαρική πτέρυγα, κυβερνητικά στελέχη αναλώνονται σε σφοδρή κριτική κατά των ακροδεξιών κομμάτων, προσπαθώντας να διαχειριστούν ενδεχόμενες διαρροές ψηφοφόρων. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που είχε χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό «αριστερή ψυχούλα», τόνισε ότι «είναι πολύ κρίσιμη η περίοδος που διανύουμε και δεν μπορεί να υπάρχουν πολιτικοί με ρητορική που παραπέμπει σε ριάλιτι περασμένων δεκαετιών».

Ο ίδιος ανέφερε πως η κ. Λατινοπούλου, αν και εκλελεγμένη στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν επέλεξε να ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ή σε άλλα κόμματα, αλλά συμμαχούσε με ηγέτες της Ευρωπαϊκής Άκρας Δεξιάς, όπως ο Όρμπαν και η Λεπέν. «Η κ. Λατινοπούλου επισήμως ανήκει στην Ευρωπαϊκή Άκρα Δεξιά», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Παύλος Μαρινάκης, επίσης, αναρωτήθηκε πώς μπορεί ένα μέλος της Ευρωπαϊκής Άκρας Δεξιάς να εκφράζει γνώμες για τη Νέα Δημοκρατία. Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, τόνισε ότι η πολιτική του Μητσοτάκη έχει οδηγήσει σε σημαντική μείωση του αριθμού των μεταναστών στη χώρα, κάτι που προτείνει ότι οι προτάσεις της κ. Λατινοπούλου και των ομοϊδεατών της θα ήταν ανώφελες και θα θέταν την Ελλάδα εκτός Ευρώπης.

«Ας ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της πολιτικής μας και ας μιλήσουν με τους κατοίκους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου», πρόσθεσε.

Πηγή: documentonews.gr