Συνεχείς Επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ και Δηλώσεις Νετανιάχου για την Κατάσταση στην Πάλη

Συνεχείς Επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ και Δηλώσεις Νετανιάχου για την Κατάσταση στην Πάλη

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, επισκέφτηκε το κέντρο εκπαίδευσης της Γκολάνι, αμέσως μετά την επίθεση με drones της Χεζμπολάχ σε στρατιωτική θέση στην πόλη Μπινγιαμίνα, νότια της Χάιφα, που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων στρατιωτών και πολλών τραυματισμών. Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το γραφείο του, δήλωσε ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει τη Χεζμπολάχ αμείλικτα, ακόμη και στη Βηρυτό.

Ο Νετανιάχου τόνισε: «Διεξάγουμε μια σκληρή εκστρατεία εναντίον του κακού άξονα του Ιράν που επιδιώκει την ολοκληρωτική μας καταστροφή. Δεν θα τα καταφέρουν. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Αν και πληρώνουμε οδυνηρές τιμές, έχουμε πετύχει σημαντικά επιτεύγματα που θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε».

Επιπλέον, διευκρίνισε: «Θέλω να το ξεκαθαρίσω: θα συνεχίσουμε να χτυπάμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα μέρη του Λιβάνου – και στη Βηρυτό». Αυτή η δήλωση έρχεται μετά από πληροφορίες στα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης ότι είχε δώσει οδηγίες στις IDF να μην χτυπήσουν την πρωτεύουσα του Λιβάνου, κατόπιν εντολής της Ουάσιγκτον.

Πηγή: documentonews.gr