Τραγική Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Η Ιστορία της 60χρονης που Πάλεψε για τη Ζωή της

Τραγική Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Η Ιστορία της 60χρονης που Πάλεψε για τη Ζωή της

Ένα ακόμα περιστατικό γυναικοκτονίας έχει σοκάρει την Ιταλία, συγκεκριμένα στην περιοχή της Απουλίας. Σύμφωνα με τις αναφορές, ένας 65χρονος άνδρας έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν η 60χρονη σύζυγός του. Η γυναίκα, παρά τις σοβαρές εγκαύματα που υπέστη, κατάφερε να διαφύγει από το όχημα και επιχείρησε να απομακρυνθεί. Ωστόσο, ο δράστης την πρόλαβε, την έριξε στο έδαφος και επιχείρησε να τη στραγγαλίσει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου πριν από τον θάνατό της κατάφερε να αφηγηθεί όσα συνέβησαν στην κόρη της. Παράλληλα, μία κοπέλα που βρισκόταν κοντά και είδε την σκηνή, σταμάτησε για να προσφέρει βοήθεια και κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της επίθεσης με το κινητό της.

Ο δράστης προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για ατύχημα, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να πάρει φωτιά. Ωστόσο, οι μαρτυρίες της ίδιας της γυναίκας και της νεαρής κοπέλας διέψευσαν κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του. Η 60χρονη κατέληξε από τις βαριές πιέσεις που είχε υποστεί στο στήθος, καθώς ο σύζυγός της την είχε ακινητοποιήσει.

Πηγή: documentonews.gr