Τραγωδία στη Μάγχη με θύμα μια νέα γυναίκα από κρουαζιερόπλοιο

Τραγωδία στη Μάγχη με θύμα μια νέα γυναίκα από κρουαζιερόπλοιο

Μια νέα γυναίκα, περίπου 20 ετών, έχασε τη ζωή της όταν έπεσε στη θάλασσα από το κρουαζιερόπλοιο Virtuosa, το οποίο πλέει στη Μάγχη, απέναντι από τη βορειοδυτική Γαλλία. Ο συναγερμός σήμανε γύρω στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου (4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας), και η αναζήτηση της γυναίκας επικεντρώθηκε βόρεια των βράχων Λε Κασκέ.

Η γαλλική υπηρεσία έρευνας και διάσωσης ανέφερε ότι η γυναίκα ανασύρθηκε από τη θάλασσα από πλήρωμα ελικοπτέρου, ωστόσο οι γιατροί που την παρέλαβαν διαπίστωσαν το θάνατό της. Σύμφωνα με επιβάτη του πλοίου, ο συναγερμός χτύπησε τρεις φορές για να δείξει ότι κάποιος είχε πέσει στη θάλασσα.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Virtuosa εξέφρασε τη βαθιά τους λύπη για το τραγικό περιστατικό, δηλώνοντας ότι οι σκέψεις τους είναι με την οικογένεια του θύματος. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας πρόσθεσαν ότι, out of respect for their privacy, θα αποφευχθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το κρουαζιερόπλοιο Virtuosa, το οποίο έχει μήκος 331 μέτρα και πλάτος 43 μέτρα, μπορεί να φιλοξενήσει έως 6.334 επιβάτες και 1.704 άτομα πλήρωμα. Ναυπηγήθηκε το 2020 στη Γαλλία και αυτή τη στιγμή είναι ελλιμενισμένο στις αποβάθρες του Σαουθάμπτον, έχοντας φτάσει εκεί από την Ισπανία.

Πηγή: documentonews.gr