Διαφήμιση για την Κατερίνη, η συμμετοχή των ακαδημιών χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο μεγάλο ετήσιο τουρνουά “HANDBALL CHERRY CUP 2022” (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β΄), που διεξήχθη στην πόλη της Έδεσσας από τις 27 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου 2022.

Εκτός από την κατάταξη της ομάδας χάντμπολ του Αρχέλαου στις 8 καλύτερες ομάδες του τουρνουά, η ομάδα των Παμπαίδων Β΄ βραβεύτηκε με το “Κύπελλο Ήθους” που όπως χαρακτηρίστηκε από τους διοργανωτές ήταν το πιο σημαντικό κύπελλο της διοργάνωσης!

Η συνολική παρουσία των “μικρών” του Αρχέλαου, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά ήταν αυτή που οδήγησε τους διοργανωτές να τους βραβεύσουν για το ήθος που επέδειξαν κατά την διάρκεια του τουρνουά. Ένα ήθος που στον αγωνιστικό χώρο χαρακτήριζε όλες τις προσπάθειες των αθλητών του, που αγωνίστηκαν με σεβασμό στον αντίπαλο και το ευ αγωνίζεσθαι και στις εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις όλη η συμπεριφορά τους ήταν άξια επαίνου.

Μία διάκριση, που τιμά τον σύλλογο του Αρχέλαου Κατερίνης, αποτελεί τιμή και διαφήμιση για την πόλη της Κατερίνης και τα εύσημα αποδίδονται πρωτίστως στην προπονήτρια κ. Μάγδα Χοτοκουρίδου που διδάσκει στους αθλητές της εκτός από τα μυστικά του αθλήματος, ήθος και σωστή συμπεριφορά και φυσικά στους γονείς των αθλητών για τις αξίες και αρχές που έχουν μεταδώσει στα παιδιά τους!

* Στο πρόγραμμα του τουρνουά, περιλαμβάνονταν εκδρομές, εκπαιδευτικές επισκέψεις, γνωριμία με την πόλη της Έδεσσας κ.α. Την ομάδα συνόδεψαν η προπονήτρια του συλλόγου μας κ. Μάγδα Χοτοκουρίδου και ο Έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Μιχάλης Κανταρτζής.

Το τμήμα χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, ευχαριστεί την διοργανώτρια ομάδα του Αερωπού Έδεσσας για την άψογη διοργάνωση του “HANDBALL CHERRY CUP 2022” (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β΄) και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Θωμά Μουμτζιδέλλη, τον κ. Μάκη Ρόμπη που βρισκόταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα μας καθώς και όλα τα μέλη του Αερωπού Έδεσσας και τους εθελοντές που φρόντισαν ώστε η 5ημερη παραμονή μας στην φιλόξενη πόλη της Έδεσσας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Επίσης συγχαίρουμε όλα τα σωματεία, προπονητές, συνοδούς, αθλητές για την παρουσία τους στο τουρνουά.

Πηγή: pierianews.gr