Μπορεί η Madonna το απόγευμα της Πέμπτη 29/6 να πήρε εξιτήριο και να επέστρεψε στο σπίτι της, η κατάσταση της υγείας της όμως παραμένει κρίσιμη.

Το TMZ αναφέρει πως η βασίλισσα της pop δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο για βακτηριακή λοίμωξη και εξακολουθεί να είναι κλινήρης ενώ οι άνθρωποι γύρω της πιστεύουν ότι δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της.

Η Madonna κάνει ανεξέλεγκτους εμετούς από τότε που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και η μόλυνση εξακολουθεί να επηρεάζει το σώμα της.

Είναι τόσο άρρωστη που δεν μπορεί να σηκωθεί καν από το κρεβάτι της στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη όπου αναρρώνει από το βράδυ της Τετάρτης, όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η Madonna είχε πυρετό για περισσότερο από ένα μήνα που προηγήθηκε της εισαγωγής της στο νοσοκομείο, κρατώντας το μυστικό από όλους.

Φοβόταν ότι αν ζητούσε ιατρική φροντίδα, θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την περιοδεία, για την οποία δούλευε τόσο σκληρά για να προετοιμαστεί και να δημοσιεύσει παρασκηνιακά πλάνα της. Η καθυστέρηση έκανε τη μόλυνση πολύ χειρότερη.

Οι συναυλίες της έχουν ακυρωθεί έως τον Ιανουάριο.

Πηγή: pierianews.gr