Η εταιρία Electra Equipment, στο πλαίσιο των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης,  διεξάγει διαγωνισμό επίπλωσης επαγγελματικών χώρων, αξίας 10.000€.

Τα βήματα συμμετοχής είναι τα εξής:

  1. Συμπληρώνετε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ
  2. Ακολουθείτε την σελίδα Electra Equipment
  3. Κάνετε Like στο Post

Μπορείτε να δείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ

Πρόκειται για μία κίνηση που αφορά την ένδειξη συμπαράστασης για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί καθώς και την δήλωση στήριξης των προσπαθειών τους να ανακάμψουν και να προετοιμαστούν για την επόμενη ημέρα.

Η Electra Equipment, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της επίπλωσης απο το 1938, συμβάλλει απο την πρώτη μέρα λειτουργίας της, στη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Με στόχο την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης, η εταιρία κατασκευάζει και εξάγει έπιπλα από ελληνικές πρώτες ύλες ενώ η έδρα της παραμένει στην Ελλάδα για 83 συναπτά έτη.

Για την Electra, πρωτοτυπία είναι ο συνδυασμός σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων παραγωγής. Αυτός είναι και ο λόγος που στις κατασκευές της χρησιμοποιεί συστήματα τεχνολογίας CNC, σύγχρονα συστήματα βαφής και ρομποτικά κοπής υφασμάτων, ενώ το ξύλο, το μέταλλο και το αλουμίνιο παραμένουν τα βασικά υλικά της όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι  ο ρυθμός παραγωγής είναι κατά μέσο όρο 2.000 καρέκλες ημερησίως και η επιχείρηση διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους εκθεσιακούς χώρους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, 2000τ.μ. και 760τ.μ. αντίστοιχα.

Μπορείτε να δείτε ενδεικτικά έργα της Electra στην επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα 2310706341 και 2310574398.

Πηγή: pierianews.gr