Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 644 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σπάζοντας το ρεκόρ του Πελέ και στέλνει μπουκάλια μπύρας περιορισμένης έκδοσης με την ονομασία «Messi» σε όλους τους τερματοφύλακες εναντίον στους οποίους σκόραρε. Υπάρχει και Έλληνας.

Στην κατάρριψη ενός ακόμα ρεκόρ έφτασε ο Λιονέλ Μέσι, αφού έγινε ο παίκτης που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ, 644, για μια ομάδα (Μπαρτσελόνα). Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο θρυλικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Πελέ, με 643 με τη φανέλα της Σάντος.

Ο Λιονέλ Μέσι για να γιορτάσει το ρεκόρ του έφτιαξε 644 προσωποποιημένα μπουκάλια τα οποία θα στείλει στους 160 διαφορετικούς τερματοφύλακες, κόντρα στους οποίους σκόραρε.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει χορηγό τη μάρκα μπύρας Budweiser και κυκλοφόρησε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Οι βασιλιάδες δεν φτιάχνονται μια μέρα στην άλλη» που περιλαμβάνει την περιορισμένη έκδοση μπουκάλι μπύρας «Messi».

Στο promo του, ο Μέσι γράφει ένα σημείωμα σε κάθε τερματοφύλακα, το οποίο θα σταλεί μαζί με τις μπύρες, λέγοντας πως: «Κανένα γκολ δεν είναι εύκολο».

Ο Έλληνας που θα πάρει την μπύρα Messi

Μερικά μπουκάλια, τρία για την ακρίβεια, θα λάβει ο Αλέξανδρος Τζόρβας, αφού αυτός ήταν κάτω από την εστία του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στα παιχνίδια της σεζόν 2010-11.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει σκοράρει και απέναντι στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2016-17, αλλά πορτιέρο ήταν ο Σίλβιο Προτό.

Για την ιστορία, αυτός που θα πάρει τα περισσότερα (17) είναι ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του είναι σίγουρο, ότι δεν πρόκειται να τα ανοίξει καν…

Πηγή: pierianews.gr