Ολοκληρώθηκε το Σάββατο, ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς Mr Supranational 2022 για άνδρες, ο οποίος διεξήχθη στην Πολωνία.

Την πρώτη θέση του διαγωνισμού κατέκτησε ο Luis Daniel Galvez από την Κούβα και τη δεύτερη ο Matthew Gilbert από την Ινδονησία.  Υψηλή θέση στο διαγωνισμό κατέκτησε όμως, και η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Έλληνας Λεωνίδας Αμφιλόχιος ήταν αυτός που στέφθηκε τρίτος ομορφότερος άνδρας στον κόσμο. Μάλιστα, ήταν ο μοναδικός εστεμμένος από την Ευρώπη στο TOP 5, ανάμεσα σε Ασία και Λατινική Αμερική.

Δείτε το βίντεο από τα καλλιστεία

Ποιος είναι όμως ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος;

Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος είχε κερδίσει το διαγωνισμό ομορφιάς MR GS HELLAS 2021 και έτσι κατάφερε να πάρει το χρυσό εισιτήριο για τον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Mr Supranational 2022. Ο νεαρός άνδρας τους εντυπωσίασε όλους όχι μόνο με την ομορφιά του αλλά και με τη προσωπικότητα του.

Ως εστεμμένος MR GS HELLAS 2021, κατάφερε να προωθήσει τα συνθήματα του θεσμού «TAKE OUR HISTORY BACK,TAKE AFRODITE HOME», κάνοντας σαφές πως η ιστορία και ο πολιτισμός κάθε χώρας οφείλει να μένει στο σπίτι της.

Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος, σύμφωνα με το βιογραφικό του στο διαγωνισμό, εργάζεται ως κλινικός διατροφολόγος και του αρέσει να γυμνάζεται πολύ. Στόχος του είναι να εμπνεύσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί ώστε να ακολουθήσουν και εκείνοι το δρόμο της σωστής διατροφής.

Πηγή: pierianews.gr