Οι αναφορές από τον πατέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς ότι ο γιος του συνελήφθη εκ νέου, διαψεύδονται από την Αυστραλία. Το “The Age” αναφέρει ότι δημοσιεύματα στην Ευρώπη που μεταδίδουν δηλώσεις της οικογένειας του Σέρβου τενίστα και υποστηρίζουν ότι συνελήφθη στα γραφεία των δικηγόρων του, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ακόμα μια μέρα ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένει ο Novak Djokovic, για να μάθει την τελική απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Αυστραλίας.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την ώρα που ο δικαστής Anthony Kelly ανέτρεψε την απόφαση της ακύρωσης της βίζας του Novak Djokovic, ο ομοσπονδιακός Υπουργός Μετανάστευσης, Alex Hawke, έχει την εξουσία να ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του Σέρβου και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να το δικαιολογήσει.

Αρχικά έγινε γνωστό πως η τελική απόφαση από το Υπουργείο θα ανακοινωνόταν μέσα στην ημέρα, όμως η εφημερίδα The Age αναφέρει μέσα από κυβερνητικές πηγές πως η απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο (11 Ιανουαρίου), ίσως και αργότερα!

Με το Australian Open να είναι σε μια εβδομάδα πλέον, σίγουρα αυτά τα νέα δεν είναι καλά για τον Djokovic. Ναι μεν ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου είναι ελεύθερος και δεν συνελήφθη όπως δημοσιεύτηκε αρχικά έπειτα από καταγγελίες του πατέρα του, η αγωνία όμως και το θρίλερ παρατείνονται, χωρίς ακόμα να είναι σαφές το πότε θα τελειώσει και με ποια έκβαση.

Να σημειωθεί, πως αν ακυρωθεί ξανά η βίζα του Nole, η νομική του ομάδα έχει δικαίωμα να ασκήσει νέα έφεση, οι πιθανότητες του Σέρβου όμως να παίξει στο Australian Open θα ελαχιστοποιηθούν ακόμα και αν δικαιωθεί απ’ αυτή, αν δεν μηδενιστούν εντελώς.

Πηγή: pierianews.gr