Στις φυλακές Ναυπλίου οδηγήθηκε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, μετά την εκ νέου σύλληψή του, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, τις Αρχές ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του ότι δεν παρουσιαζόταν για να δώσει το «παρών».

Το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής τον συνέλαβε και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα  Εκτελέσεων Ποινών.

Σημειώνεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση των τηλεοπτικών εμφανίσεων, όπως και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελική πρόταση ήταν αντίθετη, δηλαδή να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής κρίθηκε την περασμένη Πρωτομαγιά προφυλακιστέος μετά την απολογία του ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή για σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων.

Μαζί του το δρόμο της φυλακής πήραν και οι δύο συγκατηγορούμενοί του που εμπλέκονται και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Και οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με το σκεπτικό ότι «προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ενοχής τους και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξεως συνάγεται πως αν αφεθούν ελεύθεροι θα διαπράξουν νέα κακουργήματα ή πλημμελήματα».

Απολογούμενοι πάντως όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες με τον παρουσιαστή να υποστηρίζει ότι ουδέποτε έστειλε μήνυμα στον συγκατηγορούμενό του το βράδυ της συμπλοκής με την ομάδα ΔΙΑΣ ισχυριζόμενος ότι ο αριθμός του κινητού από το οποίο εστάλη το επίμαχο μήνυμα είναι εταιρικός και δεν γνωρίζει ποιος το χρησιμοποίησε.

«Δεν γνωρίζω. Δεν θυμάμαι. Είμαι αθώος…» Στις τρεις αυτές φράσεις συνοψιζόταν η απολογία του Μένιου Φουρθιώτη.

Πηγή: pierianews.gr