Τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα αποκάλυψε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος δήλωσε ότι εγκαταλείπει την υποκριτική και πλέον θα ασχοληθεί με την… αστρολογία. Μάλιστα, θα εστιάζει στη βοήθεια των γυναικών, που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

Μιλώντας στην εφημερίδα Πελοπόννησος, αρχικά αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα του ελληνικού #metoo στο θέατρο. «Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω ρίξει μια Κυβέρνηση, γιατί έχω μια φωνή που έχει εναντιωθεί σε πράξεις εξουσίας που έγιναν εις βάρος ενός ολόκληρου κόσμου και που επιπλέον έχουν παιχτεί πολλά παραπολιτικά παιχνίδια με στόχο εμένα. Έτσι, όπως και να το κάνουμε, είχα γίνει δυσάρεστος για κάποιους. Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα δεν έχει λογική: Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουνε, άλλα γράφουνε, βομβαρδίζομαι συνέχεια από τα ΜΜΕ, συν όλα τα social media κ.ά. χωρίς να μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω. Πας να πεις μια κουβέντα και παρερμηνεύεται, αυτομάτως λοιπόν όλο αυτό το πράγμα οδηγεί σε ένα αδιέξοδο», είπε προσθέτοντας: «Μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσης μου!».

Ο Παύλος Χαϊκάλης κι ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξαν δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο ηθοποιός αποκάλυψε και με ποιον τρόπο θα βιοπορίζεται από ‘δω και πέρα: «Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…», αποκάλυψε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Πηγή: pierianews.gr