Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος έπειτα από μία ξαφνική αδιαθεσία, σύμφωνα με ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ διακομίστηκε στο νοσοκομείο έπειτα από συμβουλή του γιατρού του και η ανακοίνωση των Ανακτόρων σημειώνει ότι πρόκειται για προληπτικό μέτρο.

Η Αυτού εξοχότης του Δούκας του Εδιμβούργου διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βασιλιάς Εδουάρδος ο Η’ στο Λονδίνο, την Τρίτη το απόγευμα. Η εισαγωγή του Δούκα ήταν προληπτικό μέτρο με τη συμβουλή του γιατρού του Εξοχότατου, έπειτα από μια αδιαθεσία. Ο Δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες για παρατήρηση και ξεκούραση.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο και δεν ήταν έκτακτη εισαγωγή. Λέγεται ότι περπάτησε χωρίς βοήθεια για να μπει στο νοσοκομείο. Η αδιαθεσία του δεν συνδέεται με τον κοροναϊό, είπε πηγή που πρόσθεσε ότι η παραμονή του στο νοσοκομείο είναι προληπτικό μέτρο.

Ο Φίλιππος δεν αισθανόταν καλά λίγο καιρό και ο γιατρός κλήθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου διαμένει την περίοδο της καραντίνας με τη βασίλισσα, η οποία παρέμεινε εκεί.

Πηγή: pierianews.gr