Μια νέα δημοσκόπηση αποκάλυψε ότι οι Σκωτσέζοι ψηφίστηκαν ως οι καλύτεροι εραστές στον κόσμο.

Η δημοσκόπηση σε 2.000 Βρετανούς, που παραδέχτηκαν ότι είχαν ένα ειδύλλιο στις διακοπές, διαπίστωσε ότι όσοι κοιμήθηκαν με έναν Σκωτσέζο έμειναν με το μεγαλύτερο… χαμόγελο στα πρόσωπά τους.

Νίκησαν και τους Ιταλούς

Η μελέτη, που έγινε από μία ασφαλιστική εταιρεία και δημοσιεύθηκε στην σκωτσέζικη εφημερίδα Daily Record, διαπίστωσε ότι οι Σκωτσέζοι νίκησαν όχι μόνο τους Άγγλους, τους Ουαλούς και τους Ιρλανδούς, αλλά και τους Γάλλους, τους Ιταλούς και τους Αμερικανούς.

Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τις ερωτικές τους περιπέτειες στις διακοπές – τις οποίες είχαν όταν επισκέπτονταν την εν λόγω χώρα – σε μια κλίμακα από 1-10, με εκείνους που κέρδισαν «άριστα» – μεταξύ 7-10 βαθμών – ως εξής.

1. Σκωτία 43%

2. Ιταλία 41%

3. Γαλλία 38%

4. Αγγλία 37%

5. Ισπανία 35%

6. Αμερική 34%

7. Πορτογαλία 32%

8. Ιρλανδία 31%

9. Σουηδία 31%

10. Ουαλία 30%

Καθώς η Σκωτία βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης με 43%, η Ιταλία κράτησε τη δεύτερη θέση με μόλις 2% μικρότερη βαθμολογία.

Η Ουαλία βρέθηκε στο τέλος του καταλόγου, στην 10η θέση, ενώ η Ιρλανδία είχε ελαφρώς υψηλότερη βαθμολογία με 31%, στην όγδοη θέση.

Εκπρόσωπος της εταιρείας «loveit coverit», η οποία διεξήγαγε τη δημοσκόπηση, δήλωσε ότι οι ερωτικές περιπέτειες στις διακοπές αποτελούν μέρος ενός ταξιδιού, όσο και ο «πολιτισμός και το φαγητό»…

Πηγή: pierianews.gr