Οι ηθοποιοί σίγουρα το ξέρουν καλύτερα από εμάς. Παρακάτω, λοιπόν, σας παραθέτουμε την λίστα με τους ηθοποιούς που έχουν σημειώσει τον μεγαλύτερο χρόνο σε κινηματογραφικές σκηνές σεξ.

Justin Timberlake – 341 δευτερόλεπτα

Από τους άνδρες ηθοποιούς, την πρωτιά παίρνει ο τραγουδιστής και ηθοποιός Justin Timberlake στην κωμωδία “Friends With Benefits” με συμπρωταγωνίστρια τη Mila Kunis. Σίγουρα, αυτά τα πέντε λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα, μάλλον δεν ήταν τόσο ευχάριστα για τον ηθοποιό. «Είναι πραγματικά ενοχλητικό. Είσαι εκεί 12 ώρες και κουράζεσαι», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Jake Gyllenhaal – 157 δευτερόλεπτα

Δεύτερος στην κατάταξη βρίσκεται ο ηθοποιός Jake Gyllenhaal, με σχεδόν ενάμιση λεπτό κινηματογραφικού έρωτα στο “Brokeback Mountain” που βραβεύτηκε με Όσκαρ το 2005. Η ταινία απεικονίζει την περίπλοκη ερωτική σχέση μεταξύ δύο αντρών στην Αμερική από το 1963 έως το 1983.

Matthew McConaughey – 106 δευτερόλεπτα

Ο επόμενος είναι ο Matthew McConaughey. Τα δευτερόλεπτα αυτά μοιράζονται μεταξύ των ταινιών “Fools Gold”, “How to Lose a Guy in 10 Days” και την πιο πρόσφατη δραματική ταινία “Serenity”. Η αισθησιακή σκηνή με την Anne Hathaway ήταν από τις πιο sexy στιγμές της μεγάλης οθόνης για το 2019.

Justin Long – 77 δευτερόλεπτα

Τέταρτος στην κατάταξη βρίσκεται ο ηθοποιός Justin Long, ο οποίος αναπαρέστησε μια επική σκηνή σεξ με την Drew Barrymore στην κωμωδία “Going the Distance”. Υποθέτουμε πως η σκηνή δεν θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς οι δυο τους ήταν ζευγάρι. Ωστόσο, ο ηθοποιός μάς διέψευσε. Ο ίδιος δήλωσε πως οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες μέσα σε έναν χώρο γεμάτο συνεργάτες. Λογικό.

Gerard Butler -75 δευτερόλεπτα

Ο ηθοποιός σημείωσε το δικό του προσωπικό σκορ που τον κατατάσσει στην πέμπτη θέση με την ταινία “The Ugly Truth”. Ο Gerard Butler παραδέχτηκε ότι ήταν τόσο νευρικός κατά τη διάρκεια των ερωτικών σκηνών με την Katherine Heigl που ξέχασε τα λόγια του.

Mila Kunis – 341 δευτερόλεπτα

Η Milan Kunis βρίσκεται στη γυναικεία λίστα με τις ηθοποιούς που γύρισαν τις μεγαλύτερες σκηνές σεξ. Η κωμωδία “Friends With Benefits” της έδωσε την πρωτιά. Σε αντίθεση με τον συμπρωταγωνιστή της Justin Timberlake, η ηθοποιός δήλωσε πως «Ήταν διασκεδαστικό και ταυτόχρονα αμήχανο. Χαίρομαι που τουλάχιστον ήταν με τον Justin».

Τα δευτερόλεπτα συμπληρώνονται και με την δραματική ταινία “Black Swan”. Κατά την διάρκεια του φιλμ, διαδραματίζεται μια σκηνή λεσβιακού σεξ μεταξύ Mila Kunis και Natalie Portman, ως Lily και Nina.

Anne Hathaway – 121 δευτερόλεπτα

Το προσωπικό ρεκόρ των δυο λεπτών της Anne Hathaway σημειώθηκε στην ταινία “Love and Other Drugs”. Να σημειώσουμε δε, πως η χημεία μεταξύ Jake Gyllenhaal και Anne Hathaway στην συγκεκριμένη ταινία είναι αναμφισβήτητη.

Katherine Heigl – 118 δευτερόλεπτα

Η ηθοποιός Katherine Heigl σημειώνει το δικό της ρεκόρ μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα στην κωμωδία “The Ugly Truth” και στο ψυχολογικό θρίλερ “Unforgettable”.

Kate Hudson – 106 δευτερόλεπτα

Η ηθοποιός είναι ίσως πιο γνωστή για την συμμετοχή της σε ρομαντικές κωμωδίες. Ο δικός της χρόνος συμπληρώνεται με το ερωτικό δράμα, “The Killer Inside Me”, με συμπρωταγωνιστές τον Casey Affleck και την Jessica Alba και την ταινία “A Little Bit of Heaven” με τον Gael García Bernal.

Drew Barrymore – 77 δευτερόλεπτα

Τελευταία στην κατάταξη βρίσκεται η ηθοποιός Drew Barrymore με ένα λεπτό και κάτι. Οι σκηνές που ερωτοτροπεί βρίσκονται στην πιο πρόσφατη ταινία “Going the Distance” και στις ταινίες των ’90s “Boys On The Side”, “Bad Girls” και “Guncrazy”. Αρκετές οι ταινίες, λίγος ο χρόνος.

Πηγή: pierianews.gr