Διάσημες Ελληνίδες που μεγαλώνουν όμορφα. Που ο χρόνος δεν τις αγγίζει και όποιος μπαίνει στη διαδικασία να μαντέψει την ηλικία τους σίγουρα θα πέσει έξω. Και αν σας προβληματίζουν και εσάς όπως και εμάς ήρθε η ώρα και η στιγμή να μάθουμε την πραγματική τους ηλικία.

Αφού δεν τους φαίνεται ποιος ο λόγος να την κρατούν κρυφή;

Σιτς 17 Μαΐου το 1980 γεννήθηκε η Σία Κοσιώνη και είναι 40 ετών. Εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων το το στυλ της είναι αρκετά πιο συντηρητικό με αποτέλεσμα να μπερδεύει το κοινό.

Η πάντα νεανική και θετική αύρα της Μαριάννας Τουμασάτου… “ξελογιάζει” πραγματικά. Γεννημένη στις 6 Δεκεμβρίου 1967, η γνωστή ηθοποιός “γλεντά” τα 53 της χρόνια, όσο τίποτα άλλο.

Η Πέγκυ Ζήνα, ειναι 45 ετών και δεν της φαίνεται. Έχει ξεκινήσει την καριέρα της από πολύ μικρή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν μπερδευτεί. Τα γενέθλιά της είναι στις 8 Μαρτίου 1975.

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι σήμερα 50 ετών καθώς γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1970.

Την Πρωτομαγιά φέτος συμπλήρωσε τα 35 χρόνια ζωής η Κατερίνα Καινούργιου.

36 ετών είναι η Μαίρη Συνατσάκη μιας και γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1984. Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι έχει μια δίδυμη αδελφή που υπεραγαπά, την Αλίκη.

Παραμένει αειθαλής, ενεργητική και έτοιμη να εξιχνιάσει όλα τα μυστήρια η Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1956 στον Πύργο, και είναι 64 ετών.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι 41 ετών. Μόνο για 41 δεν μοιάζει βέβαια καθώς είναι σαν μικρό κοριτσάκι. Γεννημένη στις 19 Οκτωβρίου 1979.

46 ετών είναι η Μαρία Μπεκατώρου με γενέθλια στις 11 Φεβρουαρίου.

Κατερίνα Λέχου : Η εντυπωσιακή ηθοποιός είναι γεννημένη στις 10 Φεβρουαρίου 1967 και απολαμβάνει τα 53 της χρόνια με τον καλύτερο τρόπο.

51 ετών είναι η Βίκυ Σταυροπούλου αν και από τη στιγμή που εμφανίστηκε ήταν απροσδιορίστου ηλικίας. Τότε φαινόταν κάπως “μεγαλούλα” αλλά από εκείνη τη στιγμή δεν έχει μεγαλώσει ούτε μια μέρα. Είναι γεννημένη στις 6 Νοεμβρίου 1969.

Πηγή: enimerotiko.gr

Πηγή: pierianews.gr