Μια νέα επιλογή στους εταιρικούς της πελάτες προσφέρει η Παγκρήτια Τράπεζα. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των ψηφιακών λειτουργιών της, η Τράπεζα διαθέτει πλέον την επικαιροποιημένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Pancreta Online, η οποία υποστηρίζει  την πρόσβαση των εταιρειών με πολλαπλούς χρήστες.

Οι εταιρικοί χρήστες της Παγκρήτιας έχουν τη δυνατότητα μέσα στην ίδια εφαρμογή να διατηρούν τόσο τον Προσωπικό όσο και τον Εταιρικό τους λογαριασμό. Οι πελάτες μπορούν, αναλόγως του εγκριτικού σχήματος και των ορίων συναλλαγών της Εταιρείας τους, να προχωρούν στην επιβεβαίωση και έγκριση ή απόρριψη των συναλλαγών. Ολες οι υπόλοιπες λειτουργίες π.χ. πληρωμές, μεταφορές κ.α. διατηρούνται ως έχουν.

Οι εταιρικοί χρήστες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο τους μέσω των κινητών τους συσκευών, καθώς μέχρι σήμερα αυτό γινόταν μόνο μέσω περιβάλλοντος υπολογιστή (web).

Η νέα λειτουργία χαρακτηρίζεται από την αυξημένη ασφάλεια με τη δυνατότητα χρήσης push notifications και από την «προσαρμοσμένη» εμπειρία του χρήστη με πρόσβαση στις λειτουργίες της εκάστοτε συσκευής (FaceID, Fingerprint, κ.α.)

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της, η Παγκρήτια Τράπεζα διαθέτει την εφαρμογή Pancreta Online σε όλες τις πλατφόρμες για συσκευές Apple (Appstore), Android (Google Play) και Huawei (Huawei App Gallery).

Πηγή: pierianews.gr