Το διάσημο ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα στις 16 Ιουλίου και αναφέρει τα ονόματά τους: Benjamin Geza Affleck and Jennifer Lynn Lopez
AP Photo

Το διάσημο ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα στις 16 Ιουλίου και αναφέρει τα ονόματά τους: Benjamin Geza Affleck and Jennifer Lynn Lopez.

Άλλη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει ότι πραγματικά παντρεύτηκαν, όμως η άδεια είναι αυτή που αποδεικνύει ότι ο γάμος είναι πραγματικότητα!

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ επισημοποίησαν το δεσμό τους στις 10 Απριλίου 2022.

Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ #Benifer αρραβωνιάστηκε (ξανά) δήλωνε έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Τζένιφερ Λόπεζ, με ένα σύντομο βίντεο το οποίο κοινοποίησε εκπρόσωπός της, προκαλώντας ενθουσιασμό σε εκατομμύρια θαυμαστές της.

Στο στιγμιότυπο που έκανε τον γύρο του κόσμου, η Λατίνα σταρ κοιτάζει ένα πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι και λέει «Είσαι τέλειος», ενώ παράλληλα ακούγεται ρομαντική μουσική. Η αδερφή της Λίντα Λόπεζ ανέβασε φωτογραφίες τους στο Instagram γράφοντας, «Λοιπόν έγινε. Σας αγαπώ @jlo @ben affleck.»

Πηγή: pierianews.gr