Στα ομαδικά παιχνίδια και ιδιαίτερα στο δημοφιλές ποδόσφαιρο πρέπει σίγουρα να ξέρεις με ποιόν θα αγωνιστείς μέσα στο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις και τι θα αντιμετωπίσεις έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ιδιαίτερα όταν παίζεις στην «έδρα» σου, αυτό είναι και μέρος της ευθύνης σου και της υποχρέωσης φιλοξενίας σου.

Οι «Πιερίδες Μούσες», έχοντας εμπειρία 30 χρόνων και σε αγώνες δύσκολους, όλων των κατηγοριών (Α. Β’ και Γ’ Εθνικής) όπου αγωνίστηκε, γνωρίζουν πως πρέπει ν διαχειριστούν συμπεριφορές,  καταστάσεις και γεγονότα.

Πιερίδες Μούσες – Νεφέλες : 2-1

Απαράβατος κανόνας και αρχή που έγινε αξία για την ομάδα είναι η καλή σωματική και ψυχική προετοιμασία για να πετυχαίνεται η καλύτερη δυνατή και σταθερή απόδοση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης δεν υπάρχει ανταπόκριση σε καμιά πρόκληση, καμιά κακόβουλη επίθεση και έχει υιοθετηθεί το σύνθημα «χαμογελάτε κάνει τους άλλους να ανησυχούν». Τέλος σέβεσαι τους παράγοντες του παιχνιδιού (Διαιτητές, παρατηρητές, στελέχη και αθλήτριες της άλλης ομάδας). Ακόμη κι όταν υπάρχει η  αίσθηση της αδικίας, ακόμη κι αν υπάρχει πρόκληση, η ομάδα παραμένει προσηλωμένη  στο στόχο της. Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτά ως μια θέση για όσα επίσημα ή ανεπίσημα γράφτηκαν, ειπώθηκαν, διαδραματίστηκαν ή και υπονοήθηκαν  το τελευταίο διάστημα και τους τελευταίους αγώνες της ομάδας που ήταν όλοι με νίκες.

Οι «Πιερίδες Μούσες» παίρνουν το αποτέλεσμα και προχωρούν. Συντονισμένα, συγκροτημένα με το κεφάλι ψηλά και την ψυχολογία του νικητή!

Στους δύο τελευταίους αγώνες με αντίπαλες ομάδες από την Πιερία (Νεφέλες, ΑΕ Κούκου) η ομάδα των Πιερίδων Μουσών έχοντας και γνώση και εμπειρία κατάφερε να ξεπεράσει αλώβητη κάθε φυσικό και τεχνητό εμπόδιο μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, με ψυχραιμία, υπομονή, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Δεν κυνήγησε ούτε σκιές, ούτε πολέμησε φαντάσματα. Έπαιξε το παιχνίδι που μπορούσε, σεβάστηκε θεσμικούς παράγοντες και αντιπάλους και έφτασε να μετρά δύο νίκες.

ΑΕ Κούκου – Πιερίδες Μούσες: 1-10

Η προσπάθεια συνεχίζεται με περισσότερη δυναμική καλύτερη ψυχολογία και αποφασιστικότητα.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα μέλη της οικογένειας των Πιερίδων Μουσών (Μέλη Σωματείου, γονείς αθλητριών, φιλάθλους της ομάδας για την ενίσχυση της ομάδας με την παρουσία τους, την αξιοπρεπή και φίλαθλη παρουσία τους στην κερκίδα. Επίσης ευχαριστεί το κατάστημα παιχνιδιών «Λαζαρίδη» για την προσφορά δώρου το οποίο κληρώθηκε στον αγώνα της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023.

Στην επόμενη αγωνιστική οι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ έχουν τον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Λάρισας 2-4-2023

Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές, δοκιμαστικά νέων παιχτριών στην Ομάδα και κοριτσιών για στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών (από 6 έως 13 ετών), οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ: 

  • 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή
  • 6983731899 Βαρβάρα Δρούγκα

 

Πηγή: pierianews.gr