Στην πρώτη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης 23 Αυγούστου το κλίμα ήταν θετικό, με πολλά χαμόγελα. Αθλήτριες, διοίκηση και προπονητική ομάδα, εξέφρασαν τη χαρά τους που αρχίζουν την νέα αγωνιστική περίοδο με φυσιολογικές συνθήκες, χωρίς αποκλεισμούς και περιορισμούς και ευχήθηκαν να είναι έτσι μέχρι το τέλος. Εμφανής ήταν η αισιοδοξία και η πίστη τους πως φετινή αγωνιστική περίοδος θα είναι η καλύτερη.

Παράλληλα ξεκινά την προετοιμασία της και η Ακαδημία Γυναικείου Ποδοσφαίρου για κορίτσια από 6-13 ετών, κι αυτή επίσης ενισχυμένη και με έντονη την επιθυμία να συμμετάσχουν οι ομάδες στο Πρωτάθλημα Υποδομών της Ε.Π.Σ. που όλοι εύχονται να πραγματοποιηθεί την φετινή περίοδο κανονικά.

Η πρόεδρος της ομάδας κ. Παρασκευή Ζιώγα και τα μέλη του Δ.Σ. έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες ώστε η ομάδα και η Ακαδημία να μην στερηθούν τίποτα και να έχουν μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.  Ιδιαίτερα από τις αθλήτριες της Ομάδας που φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (δεν έχουν ακόμη οριστεί οι Όμιλοι) η πρόεδρος και το Δ.Σ. ζήτησαν υπευθυνότητα, συμμετοχή και αυξημένη προσπάθεια για να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι.

dav

Συγκεκριμένα η κ. Ζιώγα, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις αθλήτριες και τόνισε πως μετά από τα χαμένα ουσιαστικά χρόνια της πανδημίας η ομάδα ξεκινά δυναμικά για μια ανοδική αγωνιστικά περίοδο. Όλοι μαζί με πίστη στις δυνάμεις μας και με συλλογική προσπάθεια θα πετύχουμε φέτος το καλύτερο.

Η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα επικουρούμενη από τους συνεργάτες της ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας έχοντας στόχο την συγκρότηση ενός αξιόμαχου συνόλου με σταθερή και άριστη αγωνιστική απόδοση.

Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές, δοκιμαστικά νέων παιχτριών στην Ομάδα και κοριτσιών για στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών (από 6 έως 13 ετών), οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ: 

  • 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή
  • 6983731899 Βαρβάρα Δρούγκα

Πηγή: pierianews.gr