Νέες αποκαλύψεις για τους γονείς των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα,  Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, Γιώργος Αναστασόπουλος, εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης πίστευαν πως θα αποκομίσουν πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις σε δημοσιογράφους που θα υπέβαλαν για την κάλυψη της υπόθεσης των θανάτων της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

“Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων. Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις” είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Πελοπόννησος”.

“Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε, καθώς δεν ήταν δυνατόν να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από αγωγές, από δημοσιογράφους. Είχαν καταρτίσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και προσέβλεπαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την ώρα που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος” συνέχισε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

“Είχαν κάνει μια λίστα με 15 ονόματα και ΜΜΕ. Εσύ, Γιώργο μου (σ.σ. Λιάγκας), στη λίστα ήσουν για 500.000 ευρώ. Το κουβέντιαζαν αυτό με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες. Όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν πάνω-κάτω εκεί στο 500.000 ευρώ” ανέφερε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Πηγή: pierianews.gr