Το λογότυπο του κόμματός του παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Το κόμμα θα λέγεται Ελεύθεροι Άνθρωποι και το λογότυπο είναι ο τίτλος του κόμματος, με την εικόνα δυο δρομέων. Ως υπότιτλοι και βασικά αιτήματα προφανώς του κόμματος, υπάρχουν και οι λέξεις Ελευθερία, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία, Ανεξαρτησία. Μαζί με το λογότυπο ανακοινώθηκε ότι στο κόμμα προσχωρεί και η γνωστή Ραχήλ Μακρή.

Η δήλωση Γιώργου Τράγκα:

“Ως ελεύθερος …. πολιορκημένος αισθάνομαι βαθύτατη ικανοποίηση που μπορώ να παρουσιάσω σήμερα το λογότυπο του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι. Έχει τα χρώματα της ελπίδας, της αναγέννησης και της δράσης!”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Τράγκας-που χθες μηνύθηκε και από τον Άκη Σκέρτσο γιατί σε ένα παραλήρημά του στο διαδίκτυο ισχυρίστηκε ότι υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίας στην κυβέρνηση- και συνεχίζει:

“Η εκκίνηση των δυο δρομέων συμβολίζει την έναρξη της μεγάλης προσπάθειας του κινήματος να επαναφέρει στην πατρίδα μας την ελευθεριά, την πραγματική δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον υγιή πατριωτισμό. Θεωρώ βέβαιο ότι θα κόψουμε όλοι μαζί το νήμα, νικητές σε αυτό τον αγώνα που αρχίζει τώρα, 200 χρονιά από την επανάσταση του ‘21.

tragas

Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους. Όσους πιστεύουμε στην ελευθεριά, δημοκρατία δικαιοσύνη & ανεξαρτησία!

Στο κόμμα στο οποίο συμμετέχει και ο παλαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος προσχώρησε και η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, που με δήλωσή της καταφέρθηκε εναντίον των μασκών για τον κορονοϊό, σχολίασε την αγόρευση της Εισαγγελέως στη δίκη Τοπαλούδη και εμμέσως και στην υπόθεση Λιγνάδη. (Πώς τα συνδύασε όλα αυτά τώρα είναι άλλο ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί…)

“Τελικά δεν περνάει μέρα χωρίς νέες επιθέσεις ενός πανικόβλητου κατοχικού καθεστώτος στα πιο στοιχειώδη ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Μετά την τρομοκρατία, τις συλλήψεις πολιτών για μάσκες και υποτιθέμενες παραβιάσεις των αντισυνταγματικών μέτρων που επέβαλλαν με ΠΝΠ, τον τεχνοφασισμό και την φίμωση,
φτάσαμε στο σημείο να τοποθετήσουν κρατική ασφάλεια και κυπατζήδες έξω από το σπίτι του Γ. Τράγκα, λες και πρόκειται για τρομοκράτη.

Είναι οι ίδιοι που σε μια απροκάλυπτη ωμή παρέμβαση στο έργο των δικαστών, σχολίαζαν στο Facebook την αγόρευση της Εισαγγελέως στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, παραλληλίζοντας την με θεατρική παράσταση και σημειώνοντας ότι “τα δικαστήρια δεν είναι λαϊκή απογευματινή”!

Παρεμβαίνοντας με τόσο ευθύ τρόπο σε μια δικαστική υπόθεση, λέγοντας πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι δικαστές στην έδρα κατά την άποψή τους, καταργώντας στην πράξη κάθε διάκριση των εξουσιών που χαρακτηρίζει κάθε ευνομούμενη θεσμική λειτουργία ενός κράτους δικαίου.

Είναι οι ίδιοι που πριν λίγη ώρα στην Βουλή έχοντας χάσει κάθε μέτρο αξιοπρέπειας, κτυπώντας πλέον στον “πυρήνα” της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και ενάντια στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους στις ενέργειες με απύθμενο κυνισμό και αλαζονεία
δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν την κατάσχεση υπολογιστών και μέσων όπως συνηθίζεται για υπόδικους που κατηγορούνται για παιδεραστία.

Εγώ, το Μέτωπο Νίκης και όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι απαιτούμε Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ανεξαρτησία και θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο και θα καταφέρουμε να
απελευθερώσουμε, την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το “δικτατορικό” Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη.

Πηγή: pierianews.gr