Για ακόμη μία φορά εντυπωσίασαν οι αθλητές-τριες του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Α/Χ U21 & U18, στο ΟΑΚΑ στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης και την αθλήτρια του Ενιπέα Λιτόχωρου.

1η Ατομ. Θέση Χαρίσης Ευάγγελος στην κατηγορία Ανδρών U21. Ο αθλητής του Αρχέλαου Κατερίνης κατάφερε να κατακτήσει ακόμα ένα τίτλο μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα κατάταξης 647 πόντων και εξαιρετική απόδοση στους Ολυμπιακούς Γύρους αφού ήταν αήττητος μέχρι το τέλος.

1η Ατομ. Θέση Κοκτσίδου Κασσιανή στην κατηγορία Γυναικών U18. Η έμπειρη αθλήτρια έδειξε ότι η ακλόνητη θέληση της μπορεί να την φτάσει στην κορυφή!

1η Ομαδ. Θέση στην κατηγορία Γυναικών U18 “Αρχέλαος Κατερίνης” με την Καραλή Θεοφανεία, Χαριτίδου Παυλίνα και Κοκτσίδου Κασσιανή.

2η Ομαδ. Θέση στην κατηγορία Ανδρών U18 “Αρχέλαος Κατερίνης” με τον Χαρίση Κωνσταντίνο, Δημόπουλο Αθανάσιο και Αναβαίνη Δημήτριο.

3η Θέση στο Μεικτό Ομαδ. κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών U18 “Αρχέλαος Κατερίνης” με την Καραλή Θεοφανεία και Χαρίση Κωνσταντίνο,

4η Ατομ. Θέση στην κατηγορία Γυναικών U18 η Χαριτίδου Παυλίνα, (3η στην κατάταξη).

4η Ατομ. Θέση στην κατηγορία Ανδρών U18 ο Δημόπουλος Αθανάσιος, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη μέχρι το shoot-off για το χάλκινο μετάλλιο.

5η Ατομ. Θέση στην κατηγορία Γυναικών U18 η Καραλή Θεοφανεία, (1η στην κατάταξη)

6η Ατομ. Θέση στην κατηγορία Ανδρών U18 ο Χαρίσης Κωνσταντίνος, (4ος στην κατάταξη).

14η Ατομ. Θέση στην κατηγορία Ανδρών U18 ο Αναβαίνης Δημήτριος, (12ος στην κατάταξη).

Την 7η Ατομ. Θέση στην κατηγορία Γυναικών U18 κατέκτησε η Κουτρούλα Μιχαέλα του “Ενιπέα Λιτόχωρου”, (6η στην κατάταξη).

Πηγή: pierianews.gr