Με άρωμα… ελληνικό και κυκλαδίτικο το γερμανικό Big Brother!

Όπως αποκαλύπτει η τοπική ιστοσελίδα της Πάρου parianostypos.gr, η γερμανική εκδοχή του δημοφιλούς ριάλιτι θα γυριστεί στο νησί των Κυκλάδων και συγκεκριμένα σε μια χλιδάτη βίλα.

Η βίλα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, είναι άκρως εντυπωσιακή, με ιδιαίτερο, εξωτικό φυσικό ντεκόρ και οκτώ υπνοδωμάτια, ενώ βρίσκεται σε νότια παραθαλάσσια περιοχή του νησιού. Μια επίσης πολυτελής βίλα, δε, κοντά στο «σπίτι» του «Μεγάλου Αδερφού», θα φιλοξενήσει την τεχνική ομάδα, που θα καταγράφει σε 24ωρη βάση όσα γίνονται στο «σπίτι».

Οι άνθρωποι της γερμανικής παραγωγής φαίνεται πως «όργωσαν» το Αιγαίο το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να ανακαλύψουν το κατάλληλο νησί για το ριάλιτι, καταλήγοντας στην υπερπολυτελή βίλα της Πάρου.

Στο νησί, μάλιστα, βρίσκεται ήδη μια ομάδα 200 και πλέον ατόμων της παραγωγής, που έχουν καταλύσει σε ξενοδοχεία της Παροικίας.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου και φαίνεται πως θα γίνουν και σε εξωτερικούς χώρους. Όσο για τους παίκτες, αναμένονται και αυτοί σύντομα στο νησί…

+plus.gr

Πηγή: pierianews.gr