“Όταν όλα θα έχουν περάσει η Θεσσαλονίκη θα είναι η πόλη που θα θέλεις να ταξιδέψεις” είναι το χριστουγεννιάτικο μήνυμα που στέλνει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης με ένα video που στόχο έχει να χαρίσει χαμόγελα και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο ως προς την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

“Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι οι άνθρωποι της.Άνθρωποι χαμογελαστοί …αισιόδοξοι…αγωνιστές!

 Άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω στα αδιέξοδα!

 Άνθρωποι που θέλεις να τους γνωρίσεις!

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στέλνει το μήνυμα αισιοδοξίας της πόλης, με μία παραγωγή που πραγματοποιήθηκε μέσα στις δύσκολες συνθήκες του lockdown, δίνοντας το στίγμα της πόλης και προβάλλοντας το ισχυρότερο πλεονέκτημα της.Τους καθημερινούς ανθρώπους. Πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων με όλες τις απαραίτητες άδειες και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η γιορτινή παραγωγή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης «Next Christmas» είναι μία διασκευή της κλασσικής επιτυχίας των Wham «Last Christmas» και είναι και το ευχετήριο μήνυμα που στέλνει η Θεσσαλονίκη σ’ όλο τον κόσμο.

“Φέτος μένουμε όλοι σπίτι, για να μπορέσουμε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί!”, αναφέρει το μήνυμα του ΟΤΘ, ευχαριστώντας το Ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel για τη φιλοξενία.

Πηγή: pierianews.gr